Πώς να διαχειριστείς 5 άβολες στιγμές στο σεξ

Πώς να διαχειριστείς 5 άβολες στιγμές στο σεξ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το αδέξιο σεξ μπορεί να είναι ένας σοβαρός δολοφόνος σχέσεων (μικρών ή μεγάλων)

Υπάρχει όμως ένας τρόπος να επιβιώσεις από κάθε αμήχανη σεξουαλική συνάντηση. Εμείς θα εξετάσουμε τα πέντε πιο κοινά σενάρια που μπορεί να συμβούν και θα σου δώσουμε στερεές συμβουλές για το πώς να ξεπεράσεις την κατάσταση. 

1. Η διασκέδαση τελειώνει νωρίς
Είτε για εσένα, είτε για εκείνη, αν όλα τελειώσουν σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα, η στιγμή αυτή μοιάζει αρκετά σε εκείνη που το γλειφιτζούρι πέφτει αναπάντεχα από το χέρι ενός μικρού παιδιού. Εσύ όμως φέρσου σαν ενήλικας, αφού αν κλάψεις κιόλας, δεν έχουμε κάποια συμβουλή που θα σε σώσει. Παραδέξου ότι μπορεί να συμβεί, ειδικά αν έχεις καιρό να δεις το κορίτσι σου, είναι εύκολο να... ενθουσιαστείς γρήγορα.

  • Αντιμετώπισε το: Κάθε άνδρας μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με ένα τέτοιο πρόβλημα, μία ή δυο (ή τρεις) φορές στη ζωή του. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς, υπάρχουν άπειροι τρόποι να δώσεις στη σύντροφό σου ευχαρίστηση και οργασμούς χωρίς να χρησιμοποιήσεις το κατ' εξοχήν όργανο σου. Για δοκίμασε το. 

Πώς να διαχειριστείς 5 άβολες στιγμές στο σεξ

2. Δεν είχες χρόνο να κάνεις ντους
Το κορίτσι σου ετοίμασε μια αναπάντεχη έκπληξη και δεν είχες χρόνο να ξεπλυθείς μετά την προπόνηση. Είσαι γεμάτος απορίες για το πως μυρίζουν τα πράγματα εκεί κάτω, αλλά και από την άλλη δεν μπορείς και – μεταξύ μας – δεν θέλεις να της πεις και όχι.

  • Αντιμετώπισε το: Το κλειδί εδώ είναι η πρόληψη, οπότε σε κάθε περίσταση και περίπτωση κάνε αυτό το ντους! Πες στο κορίτσι σου να σε περιμένει ή ακόμα καλύτερα, κάλεσε την να έρθει μαζί σου.

Πώς να διαχειριστείς 5 άβολες στιγμές στο σεξ

3. Υπερβολικό αλκοόλ
Είχες μια μεγάλη νύχτα και ήπιες και λίγο παραπάνω. Σκέφτεσαι πως μπορείς να τα καταφέρεις, αλλά σύντομα αποδεικνύεται ότι είσαι πολύ μακριά από τις προβλέψεις σου.

  • Αντιμετώπισε το: Αυτή είναι μια από τις κλασικές περιπτώσεις όπου ναι μεν μπορείς να τα έχεις όλα, απλά όχι ταυτόχρονα. Το ποτό βοηθάει σίγουρα σε ένα ραντεβού, σε χαλαρώνει και γίνεσαι και πιο flirty από ότι συνήθως. Πιες λοιπόν, αλλά μην περιμένεις ότι ντε και καλά θα εκπληρώσεις και τις υποχρεώσεις σου. Αν ωστόσο θέλεις να είσαι σίγουρος πως θα τα καταφέρεις, μην πιεις περισσότερα από δύο ποτά. Τα πέη είναι συχνά πιο έξυπνα από τους άνδρες με τους οποίους είναι συνδεδεμένοι και δεν ανταποκρίνονται σε καταστάσεις όπου δεν αισθάνονται ασφαλή.

Πώς να διαχειριστείς 5 άβολες στιγμές στο σεξ

4. Το άφησες να...συμβεί
Ακριβώς όπως ο καθένας μας κάποια στιγμή μπορεί ξαφνικά να...φταρνιστεί, έτσι κάποιες φορές εκεί που είσαι στη μέση του σεξ με τη σύντροφο σου, χωρίς να το περιμένεις...μπουμ! Έκρηξη! Μόλις τα έκανες...μούσκεμα και η παρατεταμένη μυρωδιά σκοτώνει τη διάθεση όλων.

  • Αντιμετώπισε το: Το πρωτόκολλο είναι το ίδιο για όλους τους ακούσιους σωματικούς ήχους και μια συγγνώμη είναι ένας ευγενικός τρόπος να αναγνωρίσεις ότι κάτι πήγε στραβά. Πες την λοιπόν και ύστερα περίμενε λίγο να ξαναφορτώσεις. Τη δεύτερη φορά αρκεί να είσαι λίγο πιο προσεκτικός και μετά από λίγο κανείς δεν θα θυμάται τι συνέβη. 

Πώς να διαχειριστείς 5 άβολες στιγμές στο σεξ

5. Ο απρόσκλητος επισκέπτης 
Νόμιζες πως η πόρτα ήταν κλειδωμένη, αλλά ξαφνικά ανοίγει και μπαίνει μέσα ο κολλητός σου που είχατε κανονίσει να δείτε μπάλα. Ποιά μπάλα; 

  • Αντιμετώπισε το: Αν είναι ο κολλητός σου, μικρό το πρόβλημα. Πετάς την παντόφλα και συνεχίζεις ακάθεκτος. Αν τώρα είναι ένα μέλος της οικογένειας σου, πιο δύσκολη κατάσταση. Όλα αυτά βέβαια μπορεί να λειτουργήσουν και θετικά και ξαφνικά να νιώσεις την κάψα της συντρόφου σου να μεγαλώνει. Το απαγορευμένο και το «ανήθικο» άλλωστε, ήταν και θα είναι πάντα hot! 

All Photos: American Pie