Η συζήτηση που θα οδηγήσει στο καλύτερο σεξ της ζωής σου

Η συζήτηση που θα οδηγήσει στο καλύτερο σεξ της ζωής σου

Πώς να της ζητήσεις αυτό που θέλεις από εκείνη στο κρεβάτι και πως αυτό θα φτάσει στο πιο καυτό σεξ που θα έχετε κάνει ποτέ

Τόσο οι άνδρες, όσο και οι γυναίκες γνωρίζουν τι θέλουν στο κρεβάτι. Ξέρουν ποιά ερωτικά παιχνίδια τους αρέσουν, τις στάσεις που πάντα ονειρευόντουσαν να δοκιμάσουν, τους τρόπους που θέλουν να αγγίξουν. Αλλά για κάποιο λόγο, η φωνή αυτών των επιθυμιών δεν είναι εύκολο να ακουστεί και όλα αυτά τα όνειρα...πάνε χαμένα. 

Εδώ σου έχουμε μια σειρά από συμβουλές για το πως να επικοινωνήσεις στη γυναίκα σου για το τι σου αρέσει στο κρεβάτι και φυσικά να μάθεις και τα δικά της μυστικά (και να είσαι σίγουρος ότι έχει πολλά!). Κάνε λοιπόν μια χάρη στον εαυτό σου και ετοιμάσου να μιλήσεις.

Η συζήτηση που θα οδηγήσει στο καλύτερο σεξ της ζωής σου

Κάντο προσωπικό
Πρέπει να μιλάς άνετα για το σεξ και πρέπει να το κάνεις αυτοπροσώπως. Εάν φοβάσαι να εκφράσεις τις φαντασιώσεις και τις ιδέες σου, ούτε κι εκείνη θα αισθάνεται άνετα να κάνει κάτι τέτοιο και θα έχετε πάντα κακή επικοινωνία. Να είσαι σίγουρος και άνετος, είναι πιο πιθανό να ανταποκριθεί με την ίδια ενέργεια όταν και οι δύο έχετε το χώρο να μιλήσετε. Και αν είσαι ο δειλός στη σχέση, τότε ακόμη πιο έντονα κάνε το πρώτο βήμα για την έναρξη αυτής της συζήτησης. Πολλές φορές, αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, όμως από εδώ μπορείς να τροφοδοτήσεις την ενέργειά της. Τονίζουμε να το κάνεις αυτοπροσώπως, αφού μια τέτοια συνομιλία από το τηλέφωνο, θα κρύβει τη γλώσσα του σώματος και το σεξ...είναι και για το μυαλό και για το σώμα.

Περίμενε τη σωστή στιγμή
Πιθανόν να αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει ποτέ ένας «καλός» χρόνος. Πρέπει όμως να ξεπεράσεις αυτές τις αναστολές και να ξεκινήσεις τη συζήτηση. Ξεκίνησε κάνοντας απλές αναφορές ενώ βρίσκεσαι ήδη σε σεξουαλικό mood.  Αν θέλεις να δοκιμάσεις μια διαφορετική στάση, μην φοβηθείς να το κάνεις ενώ είστε στο κρεβάτι. Πρόσεχε όμως, αφού όταν είμαστε γυμνοί μπορεί να είμαστε πιο επιρρεπείς στις ανασφάλειες μας και άρα πιο ευαίσθητοι στην κριτική. Κάνε λοιπόν ένα ήπιο αίτημα, αλλά οτιδήποτε πιο δυναμικό θα περιμένει για αργότερα.

Να δίνεις πάντα προσοχή στη γλώσσα του σώματός της. Εάν αυτή φαίνεται ανήσυχη, περίμενε μέχρι να είστε και οι δύο ντυμένοι για να μιλήσετε ξανά για αυτό. Ρωτήστε την ποιες είναι οι επιφυλάξεις της και συζητήστε το. Μόνο όταν είστε πλήρως ανοιχτοί και άνετοι ο ένας με τον άλλο, μπορείτε πραγματικά να ανακαλύψετε αυτό που θέλετε.

Η συζήτηση που θα οδηγήσει στο καλύτερο σεξ της ζωής σου

Κάντε ο ένας τον άλλον να αισθάνεται ασφαλής
Πολλές γυναίκες έχουν ανασφάλειες σχετικά με το σώμα τους, όχι μόνο από την άποψη της εμφάνισής τους, αλλά και από το πώς μπορεί να μυρίζουν. Αν επικοινωνεί ή δείχνει με τη γλώσσα του σώματος ότι αισθάνεται ανασφαλής, βεβαίωσε την ότι αγαπάς τα πάντα στο σώμα της. Αφήνοντας ο ένας στον άλλο να ξέρει ότι θέλετε να απολαμβάνετε κάθε μέρος - και εννοούμε κάθε μέρος - των σωμάτων του άλλου, αυτό θα απελευθερώσει πολλή ένταση και πολλές αναστολές. Εφόσον και οι δύο αισθάνεστε σίγουροι για το σώμα σας και ασφαλείς στη σχέση σας, είστε σε μια καλή πορεία.

Γίνε συγκεκριμένος 
Όταν θέλεις να δοκιμάσετε κάτι καινούριο στην κρεβατοκάμαρα (ή έξω από αυτήν), όσο πιο συγκεκριμένος είσαι, τόσο το καλύτερο. Μην πεις μόνο ότι θέλεις να δοκιμάσετε νέες στάσεις, αφού σίγουρα έχεις κάτι στο μυαλό σου, άρα μίλα της λεπτομερώς γι' αυτό. Γενικά προσπάθησε να επικοινωνήσεις αυτό που θα θέλεις παιχνιδιάρικα ή σαγηνευτικά ενώ βρίσκεστε ήδη στο κρεβάτι. Προτρέποντάς την με πάθος και ίντριγκα να μιλήσει και εκείνη για τα θέλω της, αυτό θα προετοιμάσει το έδαφος για να πραγματοποιηθούν οι συνομιλίες. Απλώς φαντάσου το είδος του σεξ που θα κάνετε μόλις οι φοβίες και οι αναστολές φύγουν από τα σκεπάσματα...

Η συζήτηση που θα οδηγήσει στο καλύτερο σεξ της ζωής σου

Μια συζήτηση στο διηνεκές 
Το σεξ είναι ακριβώς όπως το στυλ. Παρόλο που θα έχεις πάντα κάποια αγαπημένα ρούχα, το γούστο σου θα αλλάζει σε αρκετά τακτική βάση. Η σεξουαλική συμβατότητα είναι σημαντική σε μακροπρόθεσμη βάση, οπότε όσο πιο συχνά κάνετε τέτοιες συζητήσεις, τόσο το καλύτερο. Το σεξ που απολαμβάνετε στα αρχικά στάδια της σχέσης θα να είναι διαφορετικό μετά από δύο χρόνια, πόσο μάλλον μετά από 10. Πρέπει να επανεξετάζετε συχνά το θέμα των επιθυμιών, των φαντασιώσεων και των στάσεων, ώστε να αισθάνεστε ότι ικανοποιούνται οι ανάγκες σας καθώς εξελίσσονται και αναπτύσσονται στη σχέση σας. 


Φωτογραφίες: Abigail Ratchford