Μήπως τελικά οι γυναίκες προτιμούν τους τριχωτούς άνδρες;

Μήπως τελικά οι γυναίκες προτιμούν τους τριχωτούς άνδρες;

Σε μία έρευνα που πραγματοποίησε το περιοδικό Men’ Fitness, 105 γυναίκες ερωτήθηκαν για...τρίχες και ιδού οι απαντήσεις τους

Κάποιες γυναίκες θεωρούν την απουσία τρίχας ως ένα κρίσιμο ζήτημα υγιεινής, ενώ άλλες θέλουν έναν άνδρα περιποιημένο από την κορυφή ως τα νύχια. Άλλες πάλι θέλουν να χαϊδεύουν λίγο δάσος στο στήθος, ενώ άλλες θέλουν τόση πολύ τρίχα που να μπορεί να εξυπηρετεί και σαν κουβέρτα τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Όλες αυτές οι αντικρουόμενες απόψεις, μπορεί να μας συγχύσουν. Έτσι, για να θέσουμε τα πράγματα σε προοπτική, ακολουθούν οι απαντήσεις που έδωσαν στο Men' Fitness : 

Από τις 105 γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, οι 78 δήλωσαν ότι θέλουν τον άνδρα...άνδρα, δηλαδή με τρίχα και στο σώμα (73%), ενώ μόνο 28 (27%) προτιμούν έναν άτριχο σύντροφο. Ωστόσο, παρόλο που η συντριπτική πλειοψηφία ήθελε την τρίχα της, το μέτρο ήταν κάτι στο οποίο συμφωνούσαν όλες.

Μήπως τελικά οι γυναίκες προτιμούν τους τριχωτούς άνδρες;

«Όχι στους άντρες που μοιάζουν με γορίλες, αλλά όχι και σε αυτούς που μοιάζουν με μωρά παιδάκια. Κάτι ενδιάμεσο είναι το ιδανικό»

«Δεν με νοιάζει αρκεί να ξυρίζεται...εκεί κάτω. Ας αφήνει αξύριστα τα πόδια, τα χέρια, το στήθος ή οτιδήποτε άλλο αυτό το σημείο!»

«Δεν θέλω να δω καμία τρίχα που δεν είναι στο κεφάλι του. Ακόμα κι αυτές θα πρέπει να είναι φροντισμένες»

«Όχι να είναι και σαν φλοκάτη, αλλά ούτε και να μοιάζει με τον Peter Pan»

«Ναι κανένα πρόβλημα, αλλά αν πάμε στο βουνό για κάμπινγκ και κάποιοι τον μπερδέψουν για αρκούδα, τότε ίσως να έχουμε πρόβλημα»