5 συμβουλές για μία ερωτική βραδιά, λίγο πιο kinky

5 συμβουλές για μία ερωτική βραδιά, λίγο πιο kinky

Ένας οδηγός εξειδικευμένων συμβουλών για το πώς να την ανεβάσεις στο πλοίο του...βιτσιόζικου σεξ

Τα πράγματα στη κρεβατοκάμαρα έχουν πάρει λίγο την κάτω βόλτα και ψάχνεις τρόπους για να αναζωογονήσεις τη σεξουαλική σου ζωή. Μία είναι η επιλογή: πιέζοντας τα όρια με πιο kinky σεξ. 

Αν και η ίδια είναι «άγρια» και θέλει να πειραματιστεί, τότε δεν θα δυσκολευτείς. Αν όμως είναι ντροπαλή, το να την πιέσεις για να δοκιμάσει κάτι καινούργιο μπορεί να την κάνει να αισθανθεί σαν να την τραβάς από τα μαλλιά (ένα φετίχ που συνιστούμε, παρεμπιπτόντως). Επικεντρώσου σε εκείνη, αν κυριαρχήσεις στο μυαλό της, το να εξερευνήσετε την πιο άγρια πλευρά της, θα είναι εύκολο. Προχώρησε όμως με προσοχή, ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές. 

5 συμβουλές για μία ερωτική βραδιά, λίγο πιο kinky

1. 'Έλεγξε τα νερά
Προτού επενδύσεις σε εξοπλισμό, προσπάθησε να αποκτήσεις σεξουαλική επαφή κυρίως με το μυαλό σου. Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβεις αν είναι εξίσου πονηρή με εσένα (και πόσο πονηρή είναι) είναι να της μιλήσεις. Το καλύτερο παιχνίδι θα είναι πάντα η δική σας δημιουργικότητα.

2. Επέλεξε τις λέξεις σου με σύνεση
Για να βοηθήσεις στον έλεγχο του παιχνιδιού σας, χρησιμοποίησε μια λέξη «ασφαλείας»: μια λέξη που εκείνη θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει, αν θεωρήσει πως όλο αυτό είναι too much για εκείνη. Με αυτό τον τρόπο θα ξέρεις πως όταν σου λέει «όχι», ή «σταμάτα», ή «μη», εσύ  δεν θα πρέπει να σταματήσεις.

3. Μάθε τις προτιμήσεις της εκ των προτέρων
Πριν παίξετε, ανταλλάξτε μερικά μηνύματα και e - mails μαζί της, αναφέροντας λεπτομερώς τι θέλεις να της κάνεις, ή να σου κάνει. Αν δεν της αρέσει κάτι, πες της να το σβήσει από τη λίστα σας και κυρίως δώσε προσοχή σε αυτό που επιθυμεί και εκείνη, ώστε να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις...αργότερα. Παίξτε ο ένας με τον άλλον όλη την ημέρα, έτσι ώστε τη στιγμή που θα βρεθείτε, να έχετε και οι δύο σαφείς ιδέες (και σαφή συγκατάθεση) για το τι πρόκειται να συμβεί.

5 συμβουλές για μία ερωτική βραδιά, λίγο πιο kinky

4. Μάθε τους κόμπους (κυριολεκτικά)
Αν σκοπεύεις να τη δέσεις ή να σε δέσει, να έχεις πάντα έναν εύκολο τρόπο να την απελευθερώσεις, ή να απελευθερωθείς. Εάν χρησιμοποιείς χειροπέδες, τοποθέτησε τα κλειδιά κάπου που να έχεις εύκολη και γρήγορη πρόσβαση.

5. Διασκεδάστε
Το kinky sex υποτίθεται ότι είναι διασκεδαστικό. Εάν εσύ ή η σύντροφός σου δεν περνάτε καλά, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να συνεχίσετε να το κάνετε. Ίσως χρειαστεί να δοκιμάσεις μια διαφορετική τεχνική, ή στη χειρότερη περίπτωση, μία άλλη...συνεργάτιδα.