Ερωτικό τρίο: Πώς να της το ζητήσεις

Ερωτικό τρίο: Πώς να της το ζητήσεις

Δοκίμασε τις παρακάτω συμβουλές και όταν έρθει η...στιγμή, ακολουθήστε αυτούς τους βασικούς κανόνες

Τρίο, ménage à trois, threesome. Όπως κι αν το προφέρεις, θέλεις να πειραματιστείτε, αλλά δεν ξέρεις πώς να της το πεις. 

Το sex με ένα τρίτο άτομο είναι δύσκολο, γιατί ίσως να φέρει ένα δυνητικά αποσταθεροποιητικό στοιχείο στη σχέση σας. Έτσι, όταν το συζητήσεις μαζί της, επικεντρώσου σε δύο πράγματα: 1) Να δημιουργήσεις μια νέα εμπειρία φαντασίωσης μαζί της, και 2) Να εκπληρώσεις τις ανάγκες και την ευχαρίστησή της. Δηλαδή, βεβαιώσου ότι ένας τέτοιος πειραματισμός θα σας φέρει πιο κοντά και για ν' αποφύγεις τη ζηλοτυπία, να την κάνεις να καταλάβει ότι ένα τρίο θα μπορούσε να είναι πολύ καλή εμπειρία και για εκείνη. 

Ερωτικό τρίο: Πώς να της το ζητήσεις

Αν αρχίσετε να το συζητάτε, μπαίνοντας ακόμη και σε λεπτομέρειες εφαρμογής του σχεδίου σου, να θυμάσαι πως είναι καλύτερο να αποφύγετε να το κάνετε με κάποιαν που γνωρίζει ή με οποιανδήποτε που μπορεί να θέσει την σχέση σας σε κίνδυνο. Μην αναφέρεις κάποια φίλη της και μην τυχόν ξεστομίσεις πως ...λαχταράς μια συγκεκριμένη γυναίκα. Αντ 'αυτού, άφησε την να πάρει τη πρωτοβουλία και να επιλέξει εκείνη το κορίτσι. Θα αισθανθεί ασφαλής και άνετα και αυτό είναι ακριβώς που θέλεις.

Ερωτικό τρίο: Πώς να της το ζητήσεις

Για να είναι τα πράγματα ακόμη πιο ξεκάθαρα, καλό θα ήταν προτού οδηγηθείτε στο κρεβάτι, να έχετε ορίσει συγκεκριμένους κανόνες, όπως επιτρεπόμενα και μη φιλιά, προφορική και σωματική  επαφή, επιτρεπόμενα όρια και τυχόν εξτρά πειραματισμούς.  

Ερωτικό τρίο: Πώς να της το ζητήσεις

Μετά από μια τέτοια συζήτηση, είναι πιθανό να είστε τόσο ενθουσιασμένοι που ίσως να μην χρειάζεστε καν ένα τρίτο άτομο για να εκπληρώσετε τη «φαντασίωση» (Διότι περί αυτού πρόκειται). 

Το πιο σημαντικό πάντως, είναι να θυμάσαι πως ο απώτερος σκοπός όλου αυτού του εγχειρήματος, είναι να περάσεις καλά με το κορίτσι σου. Και ίσως να διαπιστώσετε πως μετά από μια τέτοια κοινή εμπειρία, τόσο η σεξουαλική σας ζωή, όσο και η σχέση σας στο σύνολο της, θα έχει δυναμώσει. 


Φωτογραφίες: Sahara Ray 

ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ

Μια όαση στη Sahara...Ray

Μια όαση στη Sahara...Ray

Ταχύρυθμα μαθήματα spanking

Ταχύρυθμα μαθήματα spanking