Τελικά σε θέλει; Αυτά είναι τα επόμενα βήματα σου

Τελικά σε θέλει; Αυτά είναι τα επόμενα βήματα σου

Το πιο σημαντικό, είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις

Χρησιμοποιώντας τη χθεσινή μας λίστα, κατάφερες να προσδιορίσεις ότι τελικά της αρέσεις. Ή και όχι. Δεν έχει σημασία, το σημαντικό είναι ότι αποφάσισες να κάνεις την κίνηση σου.

Το πιο σημαντικό, είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Μην πετάξεις δηλαδή με απευθείας σύνδεση από την αυτοδιάγνωση στη θεραπεία. Μην μετατρέψεις μέσα σε μια μέρα το φιλικό hangout σε μια προσπάθεια για αχαλίνωτο σεξ.

Πάνω απ' όλα να είσαι άνδρας! Μίλησε της ντόμπρα και σταράτα και είτε της αρέσεις είτε όχι, θα εκτιμήσει την ειλικρίνεια σου. Ο καφές είναι το πιο αθώο κοινωνικό ποτό, οπότε αν φοβάσαι να κουνήσεις το σκάφος, ίσως αυτή η επιλογή να είναι μια καλή αρχή. Αν πάλι αισθάνεσαι πιο σίγουρος, ρώτησε την αν θα ήθελε να πιείτε ένα ποτό μαζί κάποια στιγμή. Ένα Πεμπτιάτικο happy hour coctail μετά τη δουλειά είναι μια καλή επιλογή χαμηλού κινδύνου.

Αν πάλι υπάρχει μια έκθεση ή ένα «κοινωνικό γεγονός», θα μπορούσες να την καλέσεις σε αυτό, προσθέτοντας μαζί και ένα γρήγορο τσίμπημα σε ένα ωραίο αλλά απλό εστιατόριο (Μην την δεις Don Juan ήδη από την πρώτη προσπάθεια). 

Θα μπορούσες επίσης να βρεις ένα διασκεδαστικό γεγονός ή μια δραστηριότητα που θα απολαύσετε και οι δύο. Ψάξου λίγο αν θα επιθυμούσε να πάει σε μια συγκεκριμένη μουσική παράσταση, ή μια πρεμιέρα ταινίας, ή ακόμα και σε ένα νέο γυμναστήριο αναρρίχησης. Η τοποθέτηση της δραστηριότητας σε πρώτο πλάνο, παίρνει την όποια πίεση μακριά και από τους δυο σας. Αν ενδιαφέρεται για εσένα, ή τουλάχιστον είναι ανοιχτή στην πιθανότητα, θα δείξει ενθουσιασμό και θα εκτιμήσει την πρόθεση σου να κάνεις το πρώτο βήμα.