5 σημάδια που δείχνουν ότι σε θέλει

5 σημάδια που δείχνουν ότι σε θέλει

Σε έναν ιδανικό κόσμο, όλες θα ήταν ανοιχτές στις προσδοκίες σου και καμία γυναίκα δεν θα μπορούσε ποτέ να χρησιμοποιήσει ένα διφορούμενο emoji

Οι γυναίκες έχουν πλέον περισσότερο έλεγχο της ζωής τους από ό,τι κάποτε. Δεν μπορείς πια να πας στο μπαμπά της και να του ζητήσεις να σου παραδώσει την...αγελάδα του. Πρέπει να προσπαθήσεις πιο πολύ. Ωστόσο πολλές κοινωνικές δυνάμεις εξακολουθούν να καθορίζουν την συμπεριφορά των γυναικών και να τις ωθούν να φέρονται κάπως...παθητικά και συνεπώς διφορούμενα. Πέρα από αυτό, οι άνθρωποι γενικώς τείνουν να επικοινωνούν την έλξη περισσότερο μέσω συναισθημάτων και «κινήσεων»,  παρά με άμεσες δηλώσεις. Μπορεί λοιπόν να είναι πιο δύσκολο απ' όσο νομίζεις το να ερμηνεύσεις σωστά τα...σημάδια της.

Πώς μπορείς να μάθεις αν τελικά της αρέσεις;

Αν για να λύσεις αυτό το τόσο κρίσιμο ζήτημα, έχεις ψάξει στο Google, ή έχεις ρωτήσει τους φίλους σου, πιθανότατα θα έχεις λάβει πολλές παραπλανητικές απαντήσεις. Χαμογελάει όταν σου μιλάει, κάνει σχέδια να βγείτε έξω, απαντάει άμεσα στα μηνύματα σου, ακούει όταν μιλάς, γελάει με τα αστεία σου. Μπορείς επίσης να προσθέσεις στα παραπάνω, ότι σου λέει «Γείτσες» όταν φτερνίζεσαι, ενώ στα γενέθλια σου πόσταρε ακόμη και «Χρόνια πολλά» στη σελίδα σου στο Facebook.

Και για να είμαστε δίκαιοι, αν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για εσένα, πιθανόν να εμφανίζει αυτά τα σημάδια. Αλλά το να βασιστείς σε αυτά ως δεδομένο ότι ενδιαφέρεται, δεν θα ήταν έξυπνο από πλευράς σου. Ειδικά αν είσαι «φίλος» μαζί της και αυτά τα «σήματα» θα μπορούσαν να μεταδώσουν οτιδήποτε: Από πλατωνικό ενδιαφέρον, μέχρι απλή ευγένεια και ναι γιατί όχι, ακόμη και έναν ντροπαλό ή ανασφαλή τρόπο για να δείξει το ερωτικό της ενδιαφέρον προς εσένα.

Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι να πλησιάσεις στην απάντηση. Θα μπορούσες να παρακολουθήσεις με επιστημονική αυστηρότητα τη διασταύρωση των ματιών της, τη θερμοκρασία του σώματος της, τη φωνητική οκτάβα και την περιστροφή των μαλλιών.

5 σημάδια που δείχνουν ότι σε θέλει

Ωστόσο ο μόνος πραγματικός τρόπος για να γνωρίζεις αν μια γυναίκα έλκεται από εσένα, είναι επικοινωνώντας απευθείας μαζί της. Λίγο τρομακτικός; Ναι, αλλά πολύ πιο αποτελεσματικός από την ανάλυση της κατεύθυνσης που δείχνουν τα πόδια της όταν κάθεστε σε ένα εστιατόριο. Αυτή είναι η πραγματική μας συμβουλή. Αν όμως επιμένεις να θέλεις να διαβάσεις ακόμα μια λίστα με τα τυχόν ερωτικά τιτιβίσματα της περιστέρας σου, τότε συνέχισε να κάνεις scroll down, γιατί έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα:

1. Ο «κανόνας των τριών»
Όταν μια γυναίκα ενδιαφέρεται για έναν άνδρα, συνήθως το δείχνει με τον κανόνα των τριών: Παρατεταμένη παρουσία – παρατεταμένη ματιά – παρατεταμένη επαφή. Θα προσπαθήσει να είναι στον ίδιο χώρο μαζί σου όσο το δυνατόν περισσότερο, να συναντήσει τα μάτια σου και να βρει δικαιολογίες για να σε αγγίξει, όπως το «τυχαίο» άγγιγμα του μηρού όταν κάθεστε δίπλα ο ένας στον άλλο, όπου κανείς από εσάς δεν απομακρύνεται.

2. Ακολουθεί τα προοδευτικά σου βήματα 
Οι γυναίκες συχνά επικοινωνούν το ερωτικό τους ενδιαφέρον με παθητικό τρόπο, αφού αν της αρέσεις πραγματικά, είναι πολύ πιθανό να φοβάται την απόρριψη. Θα ακολουθήσει λοιπόν τις κινήσεις σου, αλλά πιθανότατα δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία κίνηση που θα εκδηλώσει άμεσα το ενδιαφέρον της. Πρέπει να το κάνεις εσύ.

3. Βρίσκει δικαιολογίες για να επικοινωνήσει μαζί σου
Είναι κάπως ντροπαλή, οπότε δυσκολεύεται να κάνει προσωπικές κινήσεις. Αλλά αν της αρέσεις, θα βρει κάποιον λόγο για τον έρθει σε επαφή μαζί σου, όπως να σου στείλει ένα άρθρο που συζητήσατε, ή ένα αστείο βίντεο, ή να σου ζητήσει να επαναλάβεις τη συμβουλή που της έδωσες. Μάλλον θα ελπίζει να ξεκινήσεις μια συζήτηση, ξεκινώντας από την αφορμή που σου έδωσε.

4. Σου ζητάει να της μάθεις κάτι
Ένα τέχνασμα που όλες οι γυναίκες έχουν μάθει μέσα από τις ρομαντικές κωμωδίες, είναι να σου ζητήσουν να τους διδάξεις κάτι. Είναι σαν να λένε: «Είμαι έτοιμη να σε θαυμάσω σαν άνθρωπο και θέλω να μάθω τι γνωρίζεις». Είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να φτάσουν κοντά σου, χωρίς να δείξουν περισσότερα απ' όσα θέλουν και ταυτόχρονα δείχνοντας τα πάντα.

5. Συγκρουόμενα σήματα
Αν αρχίζεις να έχεις την αίσθηση ότι μπορεί να υπάρχει κάποια ρομαντική ένταση ανάμεσα σε εσένα και εκείνη, αλλά δεν είσαι ακόμη απολύτως βέβαιος, θυμήσου: Το ίδιο σήμα μπορεί να σημαίνει δύο διαφορετικά πράγματα. Για παράδειγμα:

  • Προσπαθεί να σε αποφύγει

Αν της μιλάς και αρχίσει να κοιτάζει το τηλέφωνό της, ή προσπαθεί να έχει όσο το δυνατόν λιγότερη επαφή με τα μάτια σου, αν σε αγνοεί ή σου απαντάει κοφτά, τότε είναι πολύ πιθανό φίλε μου απλώς να μην σε γουστάρει. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι γυναίκες που όταν τους αρέσει κάποιος, τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Μπορεί λοιπόν να λιώνει για εσένα και εσύ να νομίζεις πως είσαι στο friend zone. Για ταρακούνησε την λίγο παραπάνω λοιπόν να δεις τι από τα δύο ισχύει.

  • Αναφέρει άλλους άνδρες

Αν δεν βρίσκεται εκεί που θα επιθυμούσες, αλλά υποψιάζεται πως εσύ είσαι καψουράκος, θα προσπαθήσει να μιλήσει για άλλους άνδρες όσο το δυνατόν περισσότερο. Ωστόσο υπάρχει και η πιθανότητα να της αρέσεις και απλά να βρίσκει τρόπους να αναδείξει το ιστορικό της, αναφέροντας τις προηγούμενες σεξουαλικές της εμπειρίες. Είναι ο τρόπος της να σου λέει: «Γεια σου, παρατήρησες ότι είμαι σεξουαλικά ελκυστική και άξια αγάπης; Είναι αλήθεια, άλλοι το έχουν σκεφτεί και θα ήθελα να είσαι ο επόμενος»

  • Δείχνει ένα «γενικό συμφέρον» για εσένα

Θυμάται τα πράγματα που της είπες, τι είδους μουσική σου αρέσει, ποια είναι τα χόμπι σου. Όμως αν έχεις πετύχει σε γυναίκα που για κάποιο λόγο (συνήθως έχει αδέρφια ή ξαδέρφια) αισθάνεται πολύ άνετα γύρω από άνδρες, τότε ίσως να έχεις εκλάβει λάθος τις κινήσεις της.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα επαναλάβουμε πως...ο μόνος πραγματικός τρόπος για να γνωρίζεις αν μια γυναίκα έλκεται από εσένα, είναι επικοινωνώντας απευθείας μαζί της.