10 πράγματα που οι γυναίκες περιμένουν (ακόμα) από εμάς

10 πράγματα που οι γυναίκες περιμένουν (ακόμα) από εμάς

Οι δεξιότητες που θεωρούν πως είναι χαραγμένες στο χρωμόσωμα Υ

Ο φεμινισμός θριαμβεύει, το metrosexual είναι μια ισχυρή τάση και οι ρόλοι έχουν γίνει...μπάχαλο. Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι υπάρχουν μερικά πράγματα που οι περισσότερες γυναίκες περιμένουν ακόμα πως ξέρουμε να τα κάνουμε. Κάτι σαν δεξιότητες που θεωρούν πως είναι χαραγμένες στο χρωμόσωμα Υ.

Και η αλήθεια είναι πως αν αν θέλουμε να τις κάνουμε να χαμογελούν ή τουλάχιστον να μην μας τσιρίζουν, θα πρέπει να γνωρίζουμε πως να τα χειριζόμαστε.

1. Να ψήνουμε: Κάρβουνα, άνθρωποι, burgers, σκυλιά και όλο το πακέτο. λαχανικά, έργα. Bonus point αν μπορείς να το κάνεις και ακόμα να μυρίζεις ωραία.

2. Να οδηγούμε ό,τι οδηγείται: Μάλλον δεν ξέρεις να οδηγείς ούτε μπουλντόζα, ούτε εκχιονιστικό. Δεν τη νοιάζει, υποθέτει πως ξέρεις και όταν χρειαστεί θα το κάνεις.

3. Να αλλάζουμε λάστιχο: Αν δεν ξέρεις, να εύχεσαι να μην σου σκάσει.

4. Να δουλεύεις ένα τρυπάνι: Μαζί με όλα τα συναφή. Ούπα, βίδες, αλφάδια κτλ. Μην τυχόν είναι στραβό το ράφι, την έβαψες! Και μάλλον θα βάψεις κιόλας. 

5. Να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα που προκύπτουν σε μια εφαρμογή ή ένα πρόγραμμα Η/Υ: Τις περισσότερες φορές η διόρθωση απαιτεί έναν επαγγελματία, όμως θα πρέπει να μπορείς έστω να κάνεις κάποια διαγνωστική εργασία για να καταλήξεις σε αυτό το συμπέρασμα.

6. Να συναρμολογούμε έπιπλα – ΙΚΕΑ ή όχι: Είναι μια άκρως βαρετή και κουραστική διαδικασία, αλλά κάποιος πρέπει να το κάνει. Και αυτός ο κάποιος είσαι εσύ.

7. Να χρησιμοποιούμε μια μηχανή για το γκαζόν: Για εκείνη την μεγάλη αυλή  που θα έχετε κάποια μέρα.

8. Να βρίσκουμε το δρόμο: Ή τουλάχιστον να μη ντρεπόμαστε να ζητήσουμε οδηγίες. Και όχι, δεν έχει σημασία που πλέον όλα τα κινητά έχουν χάρτες και gps. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. 

9. Να ελευθερώνουμε ένα κολλημένο αυτοκίνητο: Με φτυάρι και αλάτι; Με πέτρα κάτω από τη ρόδα; Με γαϊδουράκι και σκοινί; Σπρώχνοντας με τα γυμνά σου χέρια; Ναι ναι...με όλους αυτούς του τρόπους.

10.  Να την υπερασπιζόμαστε: Ενάντια σε τι, ρωτάς; Οτιδήποτε, οποιονδήποτε, οπωσδήποτε και οποτεδήποτε.