10 σημάδια που φωνάζουν ότι πρέπει να πας να της μιλήσεις

10 σημάδια που φωνάζουν ότι πρέπει να πας να της μιλήσεις

Αν αναρωτιέσαι πότε είναι τελικά η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κίνηση, ρίξε μια ματιά στη λίστα μας

Πιθανότατα έχεις βιώσει τη στιγμή που το βλέμμα σου κλειδώνει με αυτό αυτό μιας γυναίκας σε ένα μπαρ. Πολλές φορές δεν έχεις κάνει απολύτως τίποτα γι' αυτό αφού ίσως σκέφτεσαι ότι δεν θέλεις να είσαι αυτός ο ανατριχιαστικός τύπος που προσεγγίζει μια γυναίκα επειδή το βλέμμα της έπεσε πάνω σου. Αν αναρωτιέσαι πότε είναι τελικά η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις κίνηση, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω – όχι και τόσο εμφανή – σημάδια.

1. Κλειδώνει το βλέμμα της πάνω σου πάνω από μία φορά: Την πρώτη φορά μπορεί να έφταιγε η γυναικεία περιέργεια. Αν ενδιαφέρεται όμως, θα την πιάσεις να το ξανακάνει. Δεν θα είναι σύμπτωση.

2. Κοιτάζει το αριστερό σου χέρι: Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να το παρατηρήσεις, αλλά αν ενδιαφέρεται, θα θέλει να βεβαιωθεί ότι είσαι...διαθέσιμος. Αν δεις το βλέμμα της να κινείται προς το αριστερό σου χέρι, καλά τα πας. 

3. Χαμογελάει προς το μέρος σου: Ένα χαμόγελο είναι πάντα καλό σημάδι και αποτελεί σαφώς πιο τολμηρή κίνηση από μια απλή ματιά. Και οι γυναίκες δεν χαρίζουν έτσι τα χαμόγελα, εκτός αν το εννοούν.

4. Η «συμμορία» της σε ελέγξει: Εάν οι φίλες της κοιτάζουν προς την κατεύθυνση σου με μια φιλική συμπεριφορά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τους εξέφρασε το ενδιαφέρον της για εσένα και τώρα να αναμένει την έγκρισή τους. Με αυτή την κίνηση σας ενημερώνει επίσης ότι ενδιαφέρεται.

5. Χαϊδεύει τα μαλλιά της: Αφού έχει σιγουρευτεί ότι την κοιτάζεις, θα θέλει επίσης να σιγουρευτεί ότι αυτό που βλέπεις είναι όμορφο και σέξι. Μπορεί να κουνήσει το κεφάλι της ναζιάρικα, ή ακόμη και να παίξει με τα μαλλιά της. Αυτές οι μικρές κινήσεις είναι ο τρόπος της να φλερτάρει από μακριά.

6. Δεν θα μιλήσει σε άλλους και αν το κάνει θα σε κοιτάξει: Ορισμένες γυναίκες μιλάνε σε πολλούς  άνδρες σε ένα μπαρ, είτε για να ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση τους, είτε για να κεραστούν τα ποτάκια τους. Αν ανήκει σε αυτές, δεν θα σου ρίξει ακόμη πολλές ματιές, βρήκε άλλο θύμα και να νιώθεις τυχερός. Αν συνεχίσει όμως να σε κοιτάζει, ήρθε η ώρα να αρχίσεις να περπατάς προς το μέρος της.

7. Χορεύει στην...περιοχή σου: Αν μπορεί να χορέψει, θ' αρχίσει να χορεύει δίπλα σου. Θα τραβήξει μάλιστα τις φίλες της, τοποθετώντας της στρατηγικά μπροστά της, έτσι ώστε να μπορεί να χορέψει με την πλάτη της προς εσένα, δείχνοντας αδιάφορη, αλλά οι φίλες της να ελέγχουν ότι την κοιτάς
ακόμη. 

8. Στέλνει έναν κατάσκοπο για να συνομιλήσει με τους φίλους σου: Εάν είναι μαζί με μια φίλη, είναι πολύ πιθανό να την στείλει για να προσεγγίζει τους δικούς σου φίλους και να σκάψει λεπτομέρειες για εσένα. Είτε η φίλη της λοιπόν θα παραδώσει έκθεση με τα συμπεράσματα της, είτε μπορείς να κάνεις την κίνηση και να της μιλήσεις αιφνιδιάζοντας το αντίπαλο στρατόπεδο. 

9. Περνάει από μπροστά σου χαμογελώντας: Αν σε κοιτάζει και ταυτόχρονα κάνει κάποια δραματική έξοδο – είτε απ' το μπαρ στο dance floor, είτε το αντίστροφο – μπορεί να είναι επειδή θέλει να την ακολουθήσεις. Προσέφερε της ένα ποτό ή χόρεψε μαζί της.

10. Φεύγει από τις φίλες της για να καθίσει μόνη της στο μπαρ: Το πιο πιθανό είναι πως το κάνει για να φαίνεται πιο προσιτή. Αυτή θα ήταν μια καλή στιγμή για να την προσεγγίσεις και της δείξεις ότι έπιασες το σημάδι της.