13 φορές που είναι «οκ» να φύγεις αμέσως μετά το σεξ

13 φορές που είναι «οκ» να φύγεις αμέσως μετά το σεξ

Φύγε, απλά φύγε

Το να είσαι ενήλικας έχει κάποιες συνέπειες: Είσαι υπεύθυνος για τις πράξεις σου, ακόμα και όταν δεν είναι διασκεδαστικό. Αυτό σημαίνει ότι εάν σκοπεύεις να προχωρήσεις σε σεξουαλική επαφή με ένα θηλυκό, θα πρέπει να γνωρίζεις την εθιμοτυπία.

 

Η εθιμοτυπία είναι ως επί το πλείστον η εξής: 1. Μην προσπαθήσεις τίποτα χωρίς τη συγκατάθεσή της, και 2. Μην σηκωθείς και φύγεις αμέσως μετά, σαν να ντρέπεσαι γι' αυτό που μόλις έκανες.

 

Εντάξει ναι, ήμαστε ήδη στο 2018. Όλοι μας έχουμε «συνδεθεί» με ανθρώπους και να είσαι σίγουρος πως οι γυναίκες δεν περιμένουν απαραίτητα πια να τις χαϊδεύεις όλη νύχτα. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι το σεξ έχει γίνει σαν τον «ταύρο» στο λούνα παρκ που εντάξει...έβαλες κέρμα, καβάλησες και τελείωσες.

 

Εάν βέβαια πρέπει να φύγεις, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ειλικρινής και να εξηγηθείς. Εδώ μπορείς να ψαχουλέψεις μερικούς βάσιμους λόγους που θα δικαιολογήσουν απόλυτα την άμεση απόδραση σου:

 

1. Σε περίπτωση σεισμού. Τι να κάνεις; Πρέπει να βγεις από το κτίριο.

 

2. Άφησες αναμμένο το φούρνο. Μπορεί να μην ξέρεις καν να τον χρησιμοποιείς, ωστόσο ένα μάτι ξέρεις να το αφήσεις ανοικτό.

 

3. Ροχαλίζει. Μην ανησυχείς, αν πέσεις σε τέτοια περίπτωση, ούτε καν που θα καταλάβει πως δεν είσαι πια εκεί.

 

4. Αρχίζει να κοιτάει το λογαριασμό της στο Tinder. Βάλε παντελόνι και σφύρα.

 

5. Κάνατε σεξ στην τουαλέτα, μετά από ένα meeting. Ε εντάξει, τώρα πρέπει να γυρίσετε στις ετήσιες αναφορές και..ουφ...όλα αυτά τα report.

 

6. Εάν είσαι μασκοφόρος vigilante και η δικαιοσύνη πρέπει να αποδοθεί.

 

7. Έχει μόνο ένα βιβλίο. «Men are from Mars, Women are from Venus»

 

8. Για να πάρεις και στους δυο σας φαγητό.

 

9. Παρατηρείς ότι έχει ήδη βάλει φωτογραφίες σου στο σπίτι.

 

10. Εάν σου ζητήσει να φύγεις ή αν σου δίνει ενδείξεις ότι θέλεις να φύγεις, όπως το να σου παραδίδει τις κάλτσες σου. Και τα κλειδιά σου. Και το τηλέφωνό σου.

 

11. Θυμήθηκες ότι έχεις ένα πολύ σημαντικό ραντεβού. Ε; ε;

 

12. Αν συνειδητοποίησες ότι δεν ήσουν έτοιμος να συνδεθείς παραπάνω και είναι καλύτερο και για τους δυο σας αν γνωρίζει το χάος σου. Αυτό που μπορείτε να πείτε είναι: «Λυπάμαι πολύ. Νόμιζα ότι ήμουν έτοιμος γι' αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να το κάνω με βάση το πού βρίσκομαι συναισθηματικά. Είναι καλύτερα και για τους δυο μας, αν δεν μείνω»

 

13. Διάρροια. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Φιλάκια, τα λέγαμε Λαγονήσι!