Sexy Games: Κράτα τη μπάλα, παίξε κατοχή και αύξησε τη διάρκεια του παιχνιδιού

Sexy Games: Κράτα τη μπάλα, παίξε κατοχή και αύξησε τη διάρκεια του παιχνιδιού

Μόνο η Barcelona επιτίθεται επί μονίμου βάσεως και από το πρώτο λεπτό

Αν είστε ο τύπος που περιμένει τα διαφημιστικά διαλείμματα για να σκοράρει, τότε ίσως να κάνετε κάτι λάθος. Αν πάλι είστε διατεθειμένος να παίξετε ένα ολόκληρο ημίχρονο, εμείς δεν έχουμε παρά να σας βγάλουμε το καπέλο.

Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο, πιθανότατα αυτό που θέλεις να μάθεις είναι πόσο πρέπει να διαρκεί μια τίμια και αξιοπρεπή συνουσία. Για να είμαστε λοιπόν ξεκάθαροι από την αρχή, απάντηση στο ερώτημα αυτό δεν έχει ούτε καν η επιστήμη. Διαφορετικά θα βάζαμε για τίτλο «Ιδού η ιδανική διάρκεια», και θα τσιμπάγαμε και μερικά clicks παραπάνω.

Ωστόσο, στη βάση μιας έρευνας του 2005, στην οποία συμμετείχαν 500 ετερόφυλα ζευγάρια, η διεισδυτική σεξουαλική πράξη διαρκεί από 33 δευτερόλεπτα έως 44 λεπτά. Μιλάμε δηλαδή για τη διαφορά μεταξύ του ν' ανάψεις ένα τσιγάρο και ενός επεισοδίου Game of Thrones. 

Sexy Games: Κράτα τη μπάλα, παίξε κατοχή και αύξησε τη διάρκεια του παιχνιδιού

Καλά καλά δεν είναι αυστηρά καθορισμένη ούτε η πράξη η ίδια. Η παραπάνω έρευνα ορίζει ως σεξ τον χρόνο από την στιγμή που το ανδρικό μόριο εισέρχεται στον γυναικείο κόλπο, ως την στιγμή που ο άνδρας ολοκληρώνει. Απλό και αρκετά περιοριστικό.

Απ' την άλλη βέβαια, αν ήμασταν στη δεκαετία του '50, πιθανότατα ως σεξ θα ορίζαμε τη διαδικασία κατά την οποία ο άνδρας συνευρίσκεται με τη νόμιμη σύζυγό του, με σκοπό την τεκνοποίηση.  Καλύτερα λοιπόν να μην το βάλουμε σε καλούπια. Το τι έχει ο καθένας στο μυαλό του εξάλλου, είναι πολύ σχετικό. 

Υπάρχουν άνδρες που πιστεύουν ότι το σεξ ξεκινάει μόνο με τη διείσδυση, ενώ δευτερόλεπτα  αφότου τελειώσουν, έχουν ήδη γυρίσει πλευρό. Και πριν καλά καλά η σύντροφός τους καταλάβει τι έγινε, έχουν ήδη αρχίσει να ροχαλίζουν. Για να μην το κουράζουμε, αν είσαι για παράδειγμα σε ένα κρεβάτι με κάποιον άλλο (ή κάποιους άλλους) και μεταξύ σας υπάρχουν φιλιά, χάδια και διείσδυση, τότε σίγουρα πρόκειται για σεξ.

Sexy Games: Κράτα τη μπάλα, παίξε κατοχή και αύξησε τη διάρκεια του παιχνιδιού

Αφού λοιπόν λύσαμε το θέμα του τι είναι σεξ, ας πιάσουμε και το θέμα της διάρκειας. Μια καλή συμβουλή είναι να βάλεις στόχο τα 45 λεπτά. Ένα λεπτό παραπάνω, δηλαδή, από το μάξιμουμ της  έρευνας. Επειδή σίγουρα θ' αγχώθηκες, ας σημειώσουμε ότι δεν είναι απαραίτητο να βάζεις τη μπάλα στα δίχτυα για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Μόνο η Barcelona επιτίθεται επί μονίμου βάσεως και από το πρώτο λεπτό. 

Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Κλέψε λίγο, και κράτα την κατοχή της μπάλας χωρίς να επιτίθεσαι, κρατώντας όμως ζεστή την σύντροφο σου. Πώς; Με αυτό το είδος επαφής που τελεί υπό εξαφάνιση και ονομάζεται προκαταρκτικά.

Η χρησιμότερη όμως συμβουλή, αυτή που εγγυημένα θα σε οδηγήσει στην κορυφή της δόξας είναι, απλά, να έχεις καλούς τρόπους. Και τι μαθαίνουν τα αγοράκια από το σχολείο κιόλας; Ότι οι κυρίες προηγούνται.

Sexy Games: Κράτα τη μπάλα, παίξε κατοχή και αύξησε τη διάρκεια του παιχνιδιού

Ως γνωστόν, η πλειοψηφία των γυναικών χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να έρθουν σε οργασμό απ' ότι οι άνδρες. Θυμήσου τα first-base σκηνικά των αμερικανικών εφηβικών ταινιών, και φρέσκαρε τις τεχνικές που ήταν μονόδρομος στα αγνά λυκειακά σου χρόνια: υπάρχουν κι άλλα μέρη του σώματός σου με τα οποία μπορείς να προσφέρεις έντονες απολαύσεις στη σύντροφό σου, και βέβαια όταν έρθει η ώρα της διείσδυσης, κάνε αυτό που θα σου ζητήσει με τον τρόπο που θα στο ζητήσει. Αφού τελειώσει, θα έχετε όλο τον χρόνο να αφοσιωθείτε στο πως θα τελειώσεις και εσύ (μεταξύ μας, αυτό δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη προσπάθεια). Ούτε θα καταλάβεις πότε φτάσατε το 45λεπτο. Και είναι επίσης πιθανό να θέλεις και καθυστερήσεις.