Ταχύρυθμα μαθήματα spanking

Ταχύρυθμα μαθήματα spanking

Μπατσάκια γεμάτα από ηδονή και σεβασμό

Ως γνωστόν, στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται. Στο sex ίσως να επιτρέπονται ακόμη περισσότερα, αρκεί βέβαια να τηρείται το στοιχειώδες savoir faire.

Αν είσαι από εκείνους που στο κρεβάτι ρίχνουν και καμιά μπάτσα, ή ακόμα κι αν έχεις φτάσει στα πιο προχωρημένα επίπεδα του S&M, καλό θα ήταν να γνωρίζεις πότε πλησιάζεις επικίνδυνα την κόκκινη γραμμή. 

Το spanking στην παραδοσιακή ελληνική καθομιλουμένη, θα μπορούσε ν' αποδοθεί με τον όρο «ξυλιές». Όλοι λίγο έως πολύ τις φάγαμε στην παιδική μας ηλικία, ωστόσο αυτό το είδος «τιμωρίας», με ελαφρά ή λιγότερο ελαφρά χτυπήματα στα οπίσθια, έχει εισβάλει πια δυναμικά στη ζωή των ενηλίκων ως ένα δημοφιλές διεγερτικό.

Το ερωτικό spanking θα μπορούσε να αποδοθεί ως «κωλοσκαμπίλισμα», ή ακόμα πιο λαϊκά ως «κωλοσφάλιαρο» και το φάσμα του είναι ευρύτατο. Μπορεί να αποτελεί απλώς μια μορφή ερωτικού αστείου, όταν για παράδειγμα μπαίνεις στην κουζίνα και τη βλέπεις σκυμμένη πάνω από τον νεροχύτη, μπορεί όμως να φτάσει και στο επίπεδο ενός  παιχνιδιού υποταγής, όταν το ένα πρόσωπο, ο αφέντης ή η αφέντρα (dominant/dominatrix) χτυπάει τον υποταγμένο (servant) προς σεξουαλική ικανοποίηση και των δύο. 
Είτε ανήκεις στους rookie spankers είτε στους έμπειρους dominants, θα πρέπει πάντα να έχεις στο μυαλό σου ότι το spanking θα σημαίνει πάντοτε «χτυπάω κάποιον». Προκειμένου λοιπόν να τ' απολαμβάνεις, τα spanking sessions θα πρέπει να είναι πάντα γεμάτα, όχι μόνο με ηδονή, αλλά και σεβασμό. Γι' αυτό δώσε προσοχή στα βασικά.

Ταχύρυθμα μαθήματα spanking


Μάθημα 1ο: Χτύπα εντός ορίων

Εφόσον έχεις την έστω σιωπηρή συγκατάθεση της, είναι μια χαρά να της χαστουκίζεις τα οπίσθια στην κρεβατοκάμαρά σας, αλλά απολύτως απαράδεκτο στο εστιατόριο που έχετε πάει για φαγητό. Θα τους φρικάρετε όλους και πιθανόν να εισέλθεις στην επικίνδυνη και εύθραυστη πια ζώνη της σεξουαλικής κακοποίησης. Συγκρατήσου λοιπόν μέχρι να φτάσετε σπίτι και να θυμάσαι πως δεν είναι όλα τα σημεία του σώματος της κατάλληλα για τη χερούκλα σου. Προτίμησε λοιπόν αυτά που προστατεύονται από μύες και λίπος. Τα οπίσθια είναι προφανώς η πιο εγγυημένη επιλογή, αλλά αν κληθείς να την αιτιολογήσεις, μην τυχόν κάνεις το λάθος να ξεστομίσεις λέξεις όπως «λίπος» ή «παχάκια», γιατί θα βιώσεις την άλλη πλευρά του spanking


Μάθημα 2ο: Μίλα για την ένταση

Βασικότατος κανόνας, είναι ο spanker (αυτός που τις ρίχνει δηλαδή) να γνωρίζει τα περιθώρια αντοχής του spanked (αυτού που τις τρώει δηλαδή). Αν έχετε κάποια σωματική ενδοεπικοινωνία που να μην απαιτεί καμία επεξήγηση, τότε αυτόν τον τομέα τον έχετε λυμένο.  Αν όχι, μπορείτε απλά να το συζητήσετε, δεν είναι ντροπή και να θυμάσαι πως είναι απολύτως κατανοητό, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι αντοχές να αποδειχθούν χαμηλότερες από τις προσδοκίες. Δεν πειράζει, η προπόνηση χτίζει κορμιά και οι σφαλιάρες ψήνουν κώλους. Καλό θα ήταν βέβαια να έχετε ορίσει εκ των προτέρων ένα safe word, μια λέξη δηλαδή, της οποίας το άκουσμα θα σημάνει τη λήξη του γύρου. Θα πρέπει να είναι μια λέξη εντελώς άσχετη με ότι συμβαίνει, ή θα μπορούσε να συμβαίνει εκείνη τη στιγμή. Λέξεις όπως θερμοσίφωνας και μπαγκαζιέρα χρησιμοποιούνται ενδεικτικά, άλλες όπως ΕΝΦΙΑ κι αφορολόγητο μπορεί να αποδειχθούν μοιραίες.


Μάθημα 3ο: Level up: Τα χέρια είναι για τους αρχάριους

Αφού προπονηθήκατε δυο - τρεις φορές, περάσατε καλά και βρήκατε τον τρόπο σας, μπορείς να περάσεις και στο επόμενο επίπεδο, χρησιμοποιώντας αντί για τα χέρια σου, κάποιο βοηθητικό εργαλείο. Έτσι κι αλλιώς, εκτός από το spanking, άλλες κοινές μορφές ερωτικής «βίας» είναι τα χτυπήματα με χαστούκια (slapping), με μικρή ρακέτα (paddling), με ραβδάκι (canning) και με μαστίγιο (whipping). Κάπου εδώ, χτυπάμε καμπανάκια: όταν μπεις σε αυτήν την κατηγορία των sex toys, πρέπει να γνωρίζεις ήδη τα βασικά, να ξέρεις να κοντρολάρεις τη δύναμή σου, και φυσικά να είσαι σίγουρος πως η παρτενέρ σου ξέρει σε τι μονοπάτια βαδίζει. Ειδικά όμως για το μαστίγιο, αν είσαι αρχάριος, καλό θα είναι να αποφύγεις εκείνα με τη μονή ουρά. Ας μείνουμε όμως σε πιο απλά εργαλεία: Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις καν χρήματα, μπορείς απλά ν' ανοίξεις το συρτάρι της κουζίνας σου. Η ξύλινη κουτάλα για παράδειγμα με την οποία ανακατεύουμε τη σάλτσα χωρίς να πληγώνουμε το tefal, θα σε βοηθήσει να περάσεις εξίσου καλά, χωρίς να πληγώσεις την παρτενέρ σου. Πειραματιστείτε, ψάξτε μαζί  στην κουζίνα το εργαλείο εκείνο που εξιτάρει τα γούστα σας και κρατήστε και αυτή τη συμβουλή: μην αναζητήσετε μόνο τον πιο ηδονικό πόνο αλλά και τον πιο ηδονικό ήχο.


Μάθημα 4ο: Μετά το τέλος έρχεται η φροντίδα

Τα παιχνίδια αυτά τις περισσότερες φορές δημιουργούν συναισθηματική και σωματική ένταση, κυρίως λόγω των άφθονων ροών αδρεναλίνης κι ενδορφίνης. Εσύ και η παρτενέρ σου ίσως νιώσετε την ανάγκη να χαλαρώσετε, οι ένθερμοι οπαδοί των BDSM παιχνιδιών μάλιστα αναφέρονται συχνά στον όρο «aftercare». Στη σωματική και ψυχική φροντίδα δηλαδή που προσφέρει ο ένας παρτενέρ στον άλλον μετά το τέλος του παιχνιδιού. Συζητήστε για την εμπειρία που μόλις μοιραστήκατε, περιποιηθείτε κάποια τυχόν μικρή εκδορά και βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα, πρόσφερε στην καλή σου λίγη σοκολάτα. Οι διοργανωτές BDSM events και sex parties που σέβονται τους εαυτούς τους, μετά τη λήξη, προσφέρουν πάντα σοκολάτα: είναι, άλλωστε, ο καλύτερος τρόπος ανεφοδιασμού οξυτοκίνης.


Συμπέρασμα: Είναι πολύ εύκολο να επιδοθείς σε ένα απολαυστικό και ασφαλές spanking. Προσηλώσου στα οπίσθια, ξεκίνα χρησιμοποιώντας τα χέρια σου, μίλα με την παρτενέρ σου κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και φρόντισε να έχεις μια φρέσκια σοκολατίνα στο ψυγείο.