Η Hublot και οι Depeche Mode λανσάρουν νέα charity συλλογή

Η Hublot και οι Depeche Mode λανσάρουν νέα charity συλλογή

Ο κορυφαίος κατασκευαστής και το κορυφαίο electro συγκρότημα συνεργάζονται σε μια limited-edition σειρά με 55 ρολόγια κι έναν πολύ καλό σκοπό

Ο κορυφαίος κατασκευαστής και το κορυφαίο electro συγκρότημα συνεργάζονται σε μια limited-edition σειρά με 55 ρολόγια κι έναν πολύ καλό σκοπό.

Από το 2013, η Hublot και οι Depeche Mode συνεργάζονται στη φιλανθρωπική πρωτοβουλία charity: water, η οποία κατάφερε τότε να φέρει καθαρό νερό σε 30.000 ανθρώπους στο Νεπάλ και στην Αιθιοπία. Με τη νέα συλλογή τους, Big Bang Depeche Mode “The Singles”, ο κορυφαίος κατασκευαστής και το κορυφαίο electro συγκρότημα στοχεύουν στο να φέρουν καθαρό νερό σε άλλους 50.000 ανθρώπους. Και ιδού τι ετοίμασαν για τον ιερό αυτό σκοπό.

Η Hublot και οι Depeche Mode λανσάρουν νέα charity συλλογή


Από το 1981, οι Depeche Mode έχουν λανσάρει 55 singles. Εμπνευσμένη από το γεγονός, η Hublot δημιουργεί τη νέα limited-edition συλλογή της σε 55 κομμάτια, ένα για κάθε single. Πάνω στo καντράν κάθε ρολογιού, υπάρχει ένας δίσκος που απεικονίζει μέρος τoυ εξωφύλλου του single που αντιπροσωπεύει, ενώ στην πίσω όψη της κάσας απεικονίζεται ολόκληρο το εξώφυλλο και μαζί το logo του charity: water. Τα ρολόγια της συλλογής διαθέτουν τον διάσημο αυτόματο μηχανισμό Unico, δημιουργημένο εξολοκλήρου στη manufacture της Hublot, ο οποίος διαθέτει ενεργειακό απόθεμα που φτάνει στις 72 ώρες. 

 

Η Hublot και οι Depeche Mode λανσάρουν νέα charity συλλογή
Κάθε κομμάτι θα συνοδεύεται από ένα συνθεσάιζερ Roland JP-08 (το οποίο μπορεί να ανασυνθέσει τους ήχους που έχουν κατά καιρούς χρησιμοποιήσει στη μουσική τους οι Depeche Mode), το single, στο οποίο αντιστοιχεί το ρολόι, σε βινύλιο, πιστοποιητικό αυθεντικότητας υπογεγραμμένο από το συγκρότημα και ένα βαλιτσάκι Rimowa, ειδικά δημιουργημένο ώστε να περιέχει και να μεταφέρει όλα τα παραπάνω.www.hublot.com