Ο «dude» Big Lebowski έγινε κόσμημα

Ο «dude» Big Lebowski έγινε κόσμημα

Και είναι ό,τι πιο κουλ θα μπορούσες να κρεμάσεις πάνω σου

Το κόσμημα στον άνδρα δεν είναι και η πιο απλή υπόθεση, ειδικά αν αφορά την περιοχή του λαιμού.  Εδώ που τα λέμε αν δεν είσαι δημοφιλής ράπερ ή σταρ του ΝΒΑ ό,τι και να κρεμάσεις από τον λαιμό σου, αυτό που τελικά θα σου κρεμάσουν οι άλλοι είναι κουδούνια. 

H έμπνευση όμως, που είχε το εξαιρετικά δημιουργικό δίδυμο των Ben Baller και John Mayer, γέννησε το πιο ψαρωτικό bling-bling που κυκλοφορεί πλέον στην αγορά. Πρόκειται για τη μικρή προτομή ενός από τους πιο αγαπημένους κινηματογραφικούς χαρακτήρες, του Dude από τον Big Lebowski

Κοιτάς το κόσμημα και είσαι βέβαιος ότι από μέσα του θα ξεπηδήσει ο ίδιος ο Jeff Bridges. Η ασύλληπτη λεπτομέρεια στην τρισδιάστατη κόμη του , στα γυαλιά, το σακάκι, ακόμα και το V της μπλούζας του  είναι σαν να βγήκαν από τον πιο εξελιγμένο 3D printer. Κι όμως είναι φτιαγμένο στο χέρι.

Κοστίζει φυσικά μια περιουσία, μόνο τα γυαλιά και το σακάκι έχουν γίνει από δεκάδες μικρά διαμάντια, αλλά το θέμα δεν είναι εκεί. Το θέμα είναι ότι η bling bling κατηγορία αποκτά τον πιο ψαρωτικό εκπρόσωπό της.