Ο Mr. Porter και η Net A Porter σας προσκαλούν στο «Party with the Porters»

Ο Mr. Porter και η Net A Porter σας προσκαλούν στο «Party with the Porters»

Τα δυο κορυφαία brands του Mr. Porter και της Net Α Porter δανείζονται το θέμα του «Party with the Porters» και μέσα από ψηφιακά μέσα και ταινίες μικρού μήκους που θα προβάλλονται καθ' όλη τη διάρκεια των εορτών στα You tube κανάλια τους, αποκαλύπτουν την εορταστική καμπάνια «Party with the Porters» για να λανσάρουν τα πολυτελή ανδρικά και γυναικεία on line καταστήματα τους. 

Τα μοντέλα Anais Mali και Ollie Edwards, υπό τις οδηγίες του φωτογράφου Sebastian Kim, φέρνουν στη ζωή τους Porters! Η πλοκή επικεντρώνεται γύρω από ένα εορταστικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι όπου οι Porters παίζουν πιάνο και χορεύουν ανάμεσα από τις συσκευασίες με τη χαρακτηριστική ταυτότητα, τα προϊόντα κλειδιά και τα γιορτινά ντεκόρ των δυο brands

Ο Mr. Porter και η Net A Porter σας προσκαλούν στο «Party with the Porters»

Μέσω της καμπάνιας ενδυναμώνεται και το υψηλού επιπέδου customer service των brands και κυρίως αυτό της νέας «Try On & Wait» premium υπηρεσίας, καθώς και των «At – home» συμβουλών για τις πιο στιλάτες αγορές. 

Τα δύο brand τελειοποιούν την καμπάνια τους, προσφέροντας μία 24/7 υπηρεσία στους επισκέπτες του ξενοδοχείου The Ned που άνοιξε προσφάτως τις πόρτες του στο Λονδρέζικο κοινό. Χρησιμοποιώντας την ιδέα: «πραγμάτων που οι επισκέπτες ξεχνούν συχνά στα δωμάτια τους», ένα μενού τοποθετείται σε κάθε δωμάτιο και οι πελάτες μπορούν όχι μόνο να αγοράσουν το περιεχόμενο, αλλά και να το παραλάβουν εντός λεπτών.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που λανσάρουμε την τρίτη co – branded εορταστική καμπάνια μας Party with the Porters, η οποία έχει σκοπό να γιορτάσει την εορταστική περίοδο με πολυτελή δώρα και στυλ» τονίζει η Alison Loehnis, πρόεδρος της Net – Α – Porter.