Για το στυλ σου συμβουλεύσου (και) τον Fassbender

Για το στυλ σου συμβουλεύσου (και) τον Fassbender

Μέσα από πέντε διαφορετικές εμφανίσεις

Όπως και στη μεγάλη οθόνη, έτσι και στη προσωπική του ζωή - την οποία μοιράζεται πια επισήμως με την, επίσης ηθοποιό, Alicia Vikander, μετά το γάμο τους στην Ibiza -, ο Michael Fassbender διατηρεί το look του «κακού παιδιού», που γοητεύει κάθε θηλυκή ύπαρξη. Χαρακτηριστικά αγαπημένα στοιχεία των εμφανίσεων του είναι τα δερμάτινα jackets, τα brogues, αλλά και τα κοστούμια, είτε μιλάμε για κλασσικά three-piece suits, είτε για τολμηρά, έντονα καρό. Φυσικά, οι εμφανίσεις που πάντα κρεμάνε σαγόνια γυναικεία κι ανδρικά εξίσου, είναι αυτές που συνηθίζει να κάνει στο κόκκινο χαλί με διαχρονικά, καλοραμμένα tuxedos. Για του λόγου το αληθές, ιδού πέντε από τις καλύτερες εμφανίσεις του, μέσα από το πρίσμα του Man of Status.

Black tie

Το πάντα αψεγάδιαστο black tie look του Fassbender αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε γνώστη του στιλ. Ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρεια, όπως το άψογα διπλωμένο pochette, είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά.

Photo: Johnh Phillips/ Getty Images/ Ideal Image

Black tie
Casual

Casual

Μια casual εμφάνιση που όμως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα βραδινό look. Ο Michael Fassbender είναι λάτρης των jeans και ξέρει πώς να τα φορέσει σωστά ακόμα και στο κόκκινο χαλί.

Photo: Tristan Fewings/ Getty Images/ Ideal Image

Three-piece

Το three-piece suit δεν αποτελεί εφεύρεση, σίγουρα όμως φορεμένο σωστά δίνει μια φρέσκια ματιά σε ένα κλασσικό outfit. Η επιλογή του έντονου καρό μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους!

Photo: John Phillips/ Getty Images/ Ideal Image

Three-piece
Suit up

Suit up

Όπως κάθε άντρας που σέβεται τους κανόνες του στυλ, στα ατσαλάκωτο μεταξωτό σακάκι του κοστουμιού του, έχει αφήσει το τελευταίο κουμπί ανοιχτό. Επιπλέον πόντους κερδίζει ο συνδυασμός των αποχρώσεων του μπλε με το καφέ.
 
Photo: Matt Winkelmeyer/ Getty Images/ Ideal Image

Polo shirt

Τα polos δεν έχουν τη τιμητική τους μόνο στις φετινές πασαρέλες. Φορώντας ένα απλό chino παντελόνι και ένα ζευγάρι καστόρινα loafers ο ηθοποιός ανεβάζει τον πήχη. Η γοητεία του; Τα μαύρα Wayfarers που σπάνια αποχωρίζεται.

Photo: Matt Winkelmeyer/ Getty Images/ Ideal Image

Polo shirt