Το δάσος παγιδεύτηκε σε έναν καθαριστή αέρα

Το δάσος παγιδεύτηκε σε έναν καθαριστή αέρα

Ύστερα από τέσσερα sold out στο στάδιο της προπαραγγελίας, o πολυδιαφημιζόμενος καθαριστής άερα της Molekule βγήκε επισήμως στην αγορά. Χρηματοδοτήθηκε από τον κυβερνητικό οργανισμό ΕPA (Enviromental Protection Agency)  και από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ. Βασίζεται στην πατενταρισμένη του τεχνολογία ( PECO) Photo Electrochemical Oxidation που καθαρίζει μοριακά τον αέρα εσωτερικών χώρων.

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες αντίστοιχες συσκευές, ο καθαριστής της Molekule χρησιμοποιει δύο στάδια καθαρισμού. Μέσω του πρώτου του φίλτρου συγκρατεί την σκόνη, τη γύρη και άλλα σωματίδια και εν συνεχεία το nano-φίλτρο του, με τον led προσομοιωτή UVA ηλιακών ακτίνων, προκαλεί χημική αντίδραση που διασμπά τη μούχλα, διάφορα βακτήρια και χημικές ουσίες σε καθαρά στοιχεία. Έτσι ο αέρας που απελευθερώνεται στον χώρο σου είναι καθαρός σαν το αεράκι ενός απάτητου δάσους.

Ο ελκυστικός σχεδιασμός του καθιστά τη χρήση το κάνει ένα από τα πιο όμορφα αξεσουάρ στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιό σου. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και το χερούλι του από φυσικό δέρμα σού επιτρέπει να το μεταφέρεις όπου θέλεις. Λίγη ώρα πριν φτάσεις σπίτι ενεργοποίησέ το μέσω εφαρμογής και με την είσοδό σου θα νιώσεις αμέσως τη διαφορά. (€ 698,00)

Molekule air purifier

<p><a  data-cke-saved-href=

<p style=