Τα AirPods απέκτησαν σταθερότητα

Τα AirPods απέκτησαν σταθερότητα

Το πιο συχνό παράπονο που εκφράζεται για τα AirPods είναι: «Δεν εφαρμόζουν καλά στα αυτιά μου». Αν εξαιρέσεις αυτό το συχνότατο πρόβλημα κατα τ' άλλα είναι εξαιρετικά. Τα πρώτα 100% ασύρματα ακουστικά της Apple έχουν συναρπάσει τους απανταχού χρήστες τους για τον εύκολο τρόπο σύνδεσης, το εξαιρετικό μικρόφωνο, την ανθεκτική τους μπαταρία και την απίστευτα φινετσάτη θήκη φόρτισής τους. Αν όμως δεν ταιριάζουν στα αυτιά σου, τι να το κάνεις; Πριν αρχίσεις να κλαις το ομολογουμένως υψηλό ποσό που δαπάνησες για να τα αποκτήσεις, τσέκαρε τρία gadgets που πιθανότατα θα δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημά σου. 

EarBuddyz 2.0

Silicon Tips: Τοποθετούνται πολύ εύκολα και μπορείς να τα διαλέξεις σε διάφορα χρώματα. Ιδανικά για ποδηλασία και τρέξιμο.

i-Blason AirPods Strap

Over-Ear Hooks: Τα γατζάκια από τη μία και το λουρί που τα ενώνει και περνάει πίσω από τον λαιμό από την άλλη προσφέρουν δύο τρόπους στήριξης των ακουστικών στα αυτιά σας. Βρες ποιο από τα πέντε χρώματα σου ταιριάζουν. 

Insignia Accessories for Apple AirPods

Package Deal:  Το πακέτο αυτό της Insignia κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά σου δίνει αρκετές επιλογές, ανάλογα με τις δραστηριότητες και τις προτιμήσεις σου. 

 

<p><br /><a  data-cke-saved-href=

<p><a  data-cke-saved-href=