Οι τάσεις περιποίησης που πρέπει να γνωρίζεις για το 2018

Οι τάσεις περιποίησης που πρέπει να γνωρίζεις για το 2018

MAN OF STATUS TEAM
ΓΡΑΦΕΙ Η MAN OF STATUS TEAM

Ένας οδηγός point – to – point για τις πιο καυτές τάσεις στο grooming

Tα τελευταία χρόνια στην περιποίηση κυριαρχούσε μια...ατημέλητη τάση, το 2018 όμως εμφανίζεται λίγο πιο επιμελημένο. Οι τάσεις που θα πρέπει να δώσετε προσοχή για αυτό το έτος σχετίζονται με το φρεσκάρισμα και την αναζήτηση της καλύτερης έκδοσης του εαυτού σου. Στην παρακάτω λίστα υπάρχει κάτι για όλους:

1. Το μουστάκι επέστρεψε (και μαζί του και το καθαρό – ξυρισμένο πηγούνι)
Τα μεγάλα νέα στα μαλλιά του προσώπου είναι ότι η γενειάδα είναι και επισήμως νεκρή. Τώρα είναι η εποχή του καθαρού – ξυρισμένου πηγουνιού: Ο Clooney ξεφορτώθηκε το χαλί του προσώπου πέρυσι, ο Brad Pitt το γύρισε σε ένα ελαφρύ goatee και Eddie Redmayne έχει υπερασπιστεί όλη του τη ζωή τις αρετές ενός άτριχου προσώπου. Τα καλά νέα για τους οπαδούς των μαλλιών του προσώπου, είναι ότι τα μουστάκια είναι (τελικά) άλλο πράγμα. Ένα μουστάκι μπορεί να προσθέσει ισορροπία και να δημιουργήσει ένα ευχάριστο αισθητικό αντίβαρο στα φρύδια, ενώ επιπλέον, μπορεί να κάνει θαύματα στην απαλότητα των πιο κυρίαρχων σαγονιών.

2. Τα ξυράφια θα αποτελέσουν πολύτιμους βοηθούς σας
Αν είστε τυχερός, αφού αν ξυρίζετε γενικά τα γένια σας, θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάθε φορά ξυριστική ξυριστική μηχανή. Οι υπόλοιποι εισαγάγετε στη ζωή σας τη νέα γενιά συνδρομητικών υπηρεσιών ξυρίσματος. Η βρετανική εταιρεία Harry's παρέχει το ξυράφι και στη συνέχεια σας στέλνει πρόσθετες λεπίδες (όσο τακτικά θέλετε) για μια σταθερή και λογική τιμή. 

3. Το μήκος των μαλλιών κάνει μια ευπρόσδεκτη επιστροφή
Εάν δεν προτιμήσετε ένα total ξύρισμα (δείτε παρακάτω), θα πρέπει να αυξήσετε τα μαλλιά σας. Ο διαχωρισμός στο κέντρο και το μάκρος που φτάνει λίγο κάτω από το μήκος του πηγουνιού φαίνεται δροσερό, εύκολο και φυσικό. Τα μακριά μαλλιά δεν αποτελούν πια αποκλειστικά το προνόμιο ενός νεαρού άνδρα, απλά φροντίστε να διατηρείτε τα μαλλιά σας σε καλή κατάσταση και να τα κόβετε τακτικά. 

4 Το ξυρισμένο κεφάλι είναι επισήμως πίσω
Είτε επιλέξετε την «καράφλα», είτε απλά επιλέξετε μία κλασική «σκάλα ένα», το κλειδί είναι να γνωρίσετε καλύτερα με το σχήμα του κεφαλιού σας. Εάν έχετε λίγο μακρύ σαγόνι, αυτό το στυλ πιθανώς δεν θα σας ταιριάξει, καθώς λειτουργεί καλύτερα σε τετράγωνα και στρογγυλά κεφάλια.

Οι τάσεις περιποίησης που πρέπει να γνωρίζεις για το 2018

5. Σήμερα είναι η μέρα για να αποκτήσετε έναν δερματολόγο
Αγνοήστε τις ανόητες θεραπείες και επιλέξτε τη σωστή διαβούλευση με έναν εξειδικευμένο δερματολόγο. Το όφελος από την εμφάνιση ενός πραγματικού εμπειρογνώμονα φροντίδας της επιδερμίδας, είναι ότι θα σας παράσχουν ακριβή στοιχεία για το δέρμα σας και διορθωτικές θεραπείες που θα λειτουργήσουν στην πραγματικότητα.

7. Το μαύρισμα παίρνει μια στροφή (προς το καλύτερο)
Το σημαντικότερο παραμένει η ασφάλεια, συνεπώς ξεχάστε τις ξαπλώστρες και τη φρυγανιστική επιδερμίδα στην παραλία. Υπάρχει μια νέα γενιά προϊόντων μαυρίσματος που προορίζονται για να σας δώσουν μια λεπτή λάμψη, σαν να έχετε περάσει ένα απόγευμα σε όργωμα χωραφιών. Αγνοήστε τη ελαφρώς θηλυκή συσκευασία και δοκιμάστε τη μάσκα Charlotte Tilbury, είναι εξαιρετικά ενυδατική. Εναλλακτικά, βάλτε μερικές σταγόνες Clarins Men Tanning Booster στη συνήθη ενυδατική σας κρέμα. 

8. Οι μάσκες φύλλων είναι ο δρόμος προς το μέλλον
Οι μάσκες φύλλων μπορεί να σας κάνουν να φανείτε λίγο Hannibal Lecter, αλλά είναι ίσως το πιο αποτελεσματικό εργαλείο στο οπλοστάσιό σας. Γιατί είναι τόσο αποτελεσματικοί; Το προϊόν που εμποτίζεται σε κάθε φύλλο θα ξεχειλίσει αργά μέσα στο δέρμα για μια περίοδο από 10 έως 15 λεπτά και εμποδίζει στο δέρμα σας να στεγνώσει, λόγω της περιορισμένης έκθεσης του στον αέρα. Δοκιμάστε μια μάσκα Shiseido ή την ιαπωνική μάρκα Suqqu για καλύτερα αποτελέσματα.