Σύγχρονο είδωλο

Σύγχρονο είδωλο

Η avant-garde λιτότητα που εκφράζεται σε κάθε προϊόν Calvin Klein χαρακτηρίζει και την τελευταία του καμπάνια για το άρωμα Eternity, με πρωταγωνιστές τον ηθοποιό Jake Gyllenhaal και το μοντέλο Liya Kebede.

Απλή πολυτέλεια και σικ μινιμαλισμός χαρακτηρίζουν την φιλοσοφία του οίκου Calvin Klein. Με αφορμή την 30η επέτειο που πλησιάζει από το πρώτο λανσάρισμα του αρώματος Eternity, ο οίκος ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με την καθοδήγηση του chief creative officer του Calvin Klein, Raf Simons με τη νέα διαφημιστική καμπάνια που συνεχίζει να υποστηρίζει τις αξίες του ρομαντισμού, της αγάπης και της οικειότητας απλά προσαρμόζεται στη σύγχρονη ζωή. Πρωταγωνιστής ο ηθοποιός Jake Gyllenhaal -κάνει το διαφημιστικό ντεμπούτο του- αποκτά το ρόλο του πατέρα δίπλα στο μοντέλο και ακτιβίστρια Liya Kebede και την τετράχρονη ηθοποιό Leila. Στόχος της ασπρόμαυρης καμπάνιας από τον βραβευμένο με Emmy σκηνοθέτη Cary Fukunaga είναι η έννοια της οικογένειας και η μετάδοση της γνώσης και της αγάπης στο παιδί το οποίο αποτελεί και το μέλλον.  «Είμαι ένας οπαδός του οίκου CALVIN KLEIN και ιδιαίτερα του έργου του Raf Simons, δηλώνει ο Jake Gyllenhaal.  H ιστορία του ETERNITY CALVIN KLEIN εκτείνεται σε πολλές γενιές, κάτι που είναι μοναδικό, έτσι όταν με προσέγγισε η εταιρία, ήμουν ενθουσιασμένος για τη δημιουργία αυτής της όμορφης ιδέας και ιστορίας αλλά και για τη συνεργασία μου μαζί τους».

Σύγχρονο είδωλο

Τόσο το αντρικό όσο και το γυναικείο Eternity, εκφράζεται μέσα από μια διαφορετική σύνθεση που ισορροπεί ανάμεσα στην πολυτέλεια και στην απλότητα. 

Σύγχρονο είδωλο

Το άρωμα: Εμπνευσμένο από μια αίσθηση δύναμης και ευαισθησίας, το άρωμα Eternity μας προσκαλεί να ζήσουμε για άλλη μια φορά ένα ταξίδι χωρίς όρια μέσα από το αρωματικό fougere χυμό του: μανταρίνι, βασιλικός, γεράνι, λεβάντα, κέδρος, κεχριμπάρι. Αντίστοιχης δυναμικής είναι και το κομψό, διαχρονικό μπουκάλι του που φιλοξενεί τη μοντέρνα σύνθεση, γεμάτη υποσχέσεις και ξεκάθαρες προκλήσεις. 

Σύγχρονο είδωλο

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑΣ