Το Borsalino Bar και η ομάδα KUDU σού συστήνει την ποικιλία καφέ Geisha

Το Borsalino Bar και η ομάδα KUDU σού συστήνει την ποικιλία καφέ Geisha

MAN OF STATUS TEAM
ΓΡΑΦΕΙ Η MAN OF STATUS TEAM

Η ποικιλία καφέ Geisha έρχεται στο Borsalino Bar από την ομάδα της KUDU coffee roasters

Το πρωινό τις 13ης Δεκεμβρίου, η ομάδα KUDU καταλαμβάνει τους πάγκους του Borsalino Bar και φέρνει το ζεστό και εξωτικό κλίμα του Παναμά στο ντυμένο στα χειμωνιάτικα κέντρο της Αθήνας.

Αν υπάρχει μία ποικιλία καφέ που διαθέτει οργανοληπτικά χαρακτηριστικά πολυπλοκότητας και μοναδικής τελειότητας, τότε αυτή είναι σίγουρα η Geisha.

Η αυθεντική ποικιλία καφέ Geisha ανακαλύφθηκε τη δεκαετία του '30 στην ομώνυμη πόλη της Αιθιοπίας, αλλά δοξάστηκε με την καλλιέργεια της στα υψίπεδα του Παναμά γύρω στη δεκαετία του '60. Έκτοτε και με το τρίτο κύμα καφέ να μεσουρανεί, πρωταγωνίστησε στα φλιτζάνια πολλών πρωταθλητών barista και όπως ήταν φυσικό, η τιμή της εκτοξεύθηκε στα ουράνια. 

Το Borsalino Bar και η ομάδα KUDU σού συστήνει την ποικιλία καφέ Geisha

Η εταιρεία KUDU coffee roasters, αποκλειστικός συνεργάτης καβουρδίσματος και προμήθειας καφέ του μπαρ Borsalino, φέρνει τέσσερις διαφορετικές ποικιλίες καφέ, από δύο διαφορετικές φάρμες του Παναμά, με πρωταγωνιστή φυσικά την ποικιλία Geisha, για το πρωινό της 13ης Δεκεμβρίου και μόνο στο αγαπημένο μας μπαρ. 

Συγκεκριμένα, από τη φάρμα finca Haartman (σε υψόμετρο 1.300 – 2.000 μέτρων) θα δοκιμαστούν οι ποικιλίες natural process Geisha, natural process Pacamara και natural process Bourbon.

Ταυτόχρονα από τη φάρμα finca Nuguo του Jose Gallardo που βρίσκεται στο ίδιο υψόμετρο αλλά σε άλλη τοποθεσία και χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τρόπους σκίασης και παραμονής σε ειδικά αφρικανικά κρεβάτια, θα δοκιμαστεί μία ακόμη natural process Geisha.

Το Borsalino Bar και η ομάδα KUDU σού συστήνει την ποικιλία καφέ Geisha

Τέσσερις διαφορετικοί καφέδες λοιπόν, που όλοι τους έχουν σκοράρει πάνω από 90% στην κλίμακα του cupping, θα παρασκευαστούν αποκλειστικά σε καφέδες φίλτρου, δωρεάν για τους καλεσμένους του μπαρ Borsalino που εκείνη την ημέρα θα αποφασίσουν να μυηθούν στη μαγεία των ultra premium καφέδων από τον Παναμά.

Η γευσιγνωσία θα διαρκέσει από τις 12:00 και για τουλάχιστον τρεις ώρες ή μέχρι εξάντληση των αποθεμάτων.