Οδηγός για μια επιτυχημένη πρόταση γάμου

Οδηγός για μια επιτυχημένη πρόταση γάμου

Μόνο για ένα λόγο αξίζει να πέσεις στα γόνατα!

Αγόρασες το διαμαντένιο δαχτυλίδι και είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Γνωρίζεις πως τα πάντα θα εξαρτηθούν από το «Πού» και το «Πώς». Αν θέλεις η τύχη να είναι με το μέρος σου, δεν έχεις παρά ν' ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές και να είσαι βέβαιος πως τα ποσοστά επιτυχίας σου θ' αυξηθούν κατακόρυφα! Στόχος σου άλλωστε, δεν είναι άλλος από το ν' αποσπάσεις το πολυπόθητο «Ναι»!

Ξεκινάμε από τα βασικά, αφού θα πρέπει όχι μόνο να είσαι σίγουρος πως κι εκείνη αισθάνεται το ίδιο μ' εσένα, αλλά επιπλέον να έχεις αντιληφθεί εάν βρίσκεστε στην ίδια «φάση». Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που μια γυναίκα απαρνήθηκε τον άνδρα της ζωής της μόνο και μόνο επειδή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αισθανόταν «κάπως». Και μεταξύ μας, το να αισθανθεί μια γυναίκα «κάπως», είναι ζήτημα που μπορεί να μεταβληθεί σε χρονικό ορίζοντα δευτερολέπτων.  

Αφού σιγουρεύτηκες λοιπόν για τα παραπάνω, τώρα θα πρέπει να περάσεις στο στάδιο της προετοιμασίας για τη μόνη ευκαιρία που θα έχεις να ζητήσεις απ' τη γυναίκα της καρδιάς σου να σταθεί δίπλα σου στο ταξίδι της ζωής. 

Οδηγός για μια επιτυχημένη πρόταση γάμου

Η δεξαμενή ιδεών της παλιάς σχολής δεν έβλαψε ποτέ και κανέναν. Αν θεωρείς τον εαυτό σου πολύ πρωτοποριακό κι απαξιώνεις παντελώς το ενδεχόμενο να ζητήσεις αυτοπροσώπως και με κάθε επισημότητα  την άδεια του μπαμπά της ή του αδερφού της, προς θεού μην τυχόν αμελήσεις να τους τραβήξεις τουλάχιστον με το μέρος σου. Μην ξεχνάς πως αυτοί οι δύο άντρες αποτελούν διαχρονικά πρότυπα για εκείνη και οποιαδήποτε απρόσεκτη κίνηση μαζί τους θα σου γυρίσει μπούμερανγκ πολύ πιο γρήγορα απ' όσο νομίζεις. 

Ας περάσουμε όμως τώρα στα πραγματικά ουσιώδη. Το πρώτο που θα πρέπει να λάβεις υπόψη είναι τον τύπο γυναίκας που έχεις δίπλα σου. Μπορεί εσύ να σκέφτεσαι ότι μια πρόταση γάμου στο ντέρμπι με το γαύρο θα της μείνει αξέχαστη, όμως εκτός κι αν τη λένε Σούζι και έχει το τριφύλλι τατουάζ στο μπράτσο, πιο πιθανή κατάληξη είναι να τη βρεις στη θύρα δεκατρία αγκαλιά με τον αρχηγό των Ampelokipoi Warriors παρά να σου πει το ναι. 

Οδηγός για μια επιτυχημένη πρόταση γάμου

Σκέψου! Είναι η γυναίκα που θέλει να δει το κρεββάτι στρωμένο με τριαντάφυλλα και το τραπέζι στολισμένο με χαβιάρι και Ντομ Περινιόν, ή μήπως χρειάζεται να κάνεις κάτι που απαιτεί περισσότερη φαντασία και μικρότερο μπάτζετ, όπως το να τη συναντήσεις στο μπαράκι που γνωριστήκατε για πρώτη φορά ή στο εστιατόριο του πρώτο σας ραντεβού. Κάντο πιο προσωπικό κι άρα πιο μοναδικό!

Μία εκδοχή πάντως που συγκεντρώνει εξαιρετικές πιθανότητες επιτυχίας, είναι η περίπτωση του ρομαντικού  τριημέρου που εκτός από βόλτα με τελεφερίκ θα εμπεριέχει και marriage proposal. Εντόπισε τη στιγμή που οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές και άδραξε την ευκαιρία, να θυμάσαι πως είναι πολύ ευκολότερο να το κάνεις όταν δεν υπάρχει η πίεση της τέλειας στιγμής.

Οδηγός για μια επιτυχημένη πρόταση γάμου

Το πιο σημαντικό είναι να επιστρατεύσεις όλη σου τη τρυφερότητα και να μη διστάσεις ν' αποκαλύψεις τη ρομαντική σου πλευρά. Οι γυναίκες πεθαίνουν για ευαίσθητους και αυθόρμητους άνδρες.