Κρέμασε το σάκο, δέσε τα γάντια, πάτα play

Κρέμασε το σάκο, δέσε τα γάντια, πάτα play

Τα tracks της σωματικής και πνευματικής σου προπόνησης

The black keys / RZA – The baddest man alive 

Οι μύες σου είναι ακόμη κρύοι, χρειάζονται ζέσταμα και η μυστηριώδης εισαγωγή του baddest man alive είναι ακριβώς αυτό που θα τους ξυπνήσει. Κάθε φορά που βάζεις τα γάντια σου, εμφανίζεται ο άλλος σου εαυτός και ακόμη κι αν είσαι ειρηνιστής, εκείνη τη στιγμή θέλεις να γίνεις ο πιο μοχθηρός άνδρας εν ζωή. Οι μπασάτες ρυθμικές κιθάρες και τα badass φωνητικά θα σε ανεβάσουν στο οκτάγωνο μέσα σε αποθέωση. 


Snap – I 've got the power

Σιγά σιγά ανεβάζεις ρυθμό, οι γροθιές σου γίνονται ανθεκτικές, η έκρηξη σου τώρα αρχίζει να δείχνει τη δυναμική της. Η μαγκιά του ραπαρίσματος και η μελωδικότητα των γυναικείων φωνητικών, σε ωθεί να αυξήσεις το βηματισμό σου, να επιταχύνεις την κίνηση σου και να χτυπήσεις με ακρίβεια. Εσύ έχεις τη δύναμη.   


Three 6 Mafia – It's a fight 

Τίποτα δεν είναι αστείο πια, ο σάκος με την άμμο έχει πάρει τη μορφή ενός πυγμάχου που θέλει να να σε βγάλει k.o. Στο μυαλό σου εξελίσσεται μια μάχη και απ' αυτήν θα βγεις νικητής. Γνωρίζεις πως όλα στη ζωή είναι ένας αγώνας κι ακόμη κι αν κάποιες φορές μοιάζεις χαμένος, το δεξί κροσέ σου θα προσγειωθεί σαν βράχος πάνω στο σαγόνι όποιου τολμήσει να σε υποτιμήσει. 


Fort Minor – Remember the name 

Μην χάνεις ποτέ το στόχο από τα μάτια σου, μην ψαρώνεις από παραπλανητικές κινήσεις και ποτέ μα ποτέ μην θεωρήσεις πως δεν είσαι ικανός να ρίξεις λιπόθυμο το θηρίο. Το εμπνευσμένο track του Fort Minor σου εξηγεί την ποιότητα και την ποσότητα των απαραίτητων συστατικών που πρέπει να θυμάσαι κάθε φορά που θέλεις να πετύχεις κάτι. 10% τύχη, 20% ικανότητα, 15% συγκεντρωμένη θέληση, 5% ευχαρίστηση, 50% πόνος και 100% μια αιτία για να θυμούνται το όνομα σου.


Survivor – Eye of the tiger 

Ο ιδρώτας σου στάζει στο πάτωμα, η άμμος από το σάκο τρέχει δίπλα του. Δεν σταματάς, την αποθεραπεία σου κράτα τη για μετά, τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δείξεις ότι η κούραση δεν μπορεί να τιθασεύσει το πάθος σου. Το θρυλικό κομμάτι των Survivor τα έχει πει καιρό τώρα, γίνε ευέλικτος, δυνατός και ατρόμητος. Φόρεσε το βλέμμα της τίγρης και κάντο δικό σου.