Πώς ένα ταξίδι θα σε κάνει ακόμα πιο ελκυστικό

Πώς ένα ταξίδι θα σε κάνει ακόμα πιο ελκυστικό

MAN OF STATUS TEAM
ΓΡΑΦΕΙ Η MAN OF STATUS TEAM

Η εσωτερική λάμψη ενός ευτυχισμένου ανθρώπου που έχει πάει κάπου φοβερά και έχει δει πράγματα καταπληκτικά είναι...hot!

Είναι αλήθεια ότι τα ταξίδια σε κάνουν πιο έξυπνο, πιο σέξι και πιο ενδιαφέροντα. Και όχι μόνο επειδή επιστρέφεις μαυρισμένος.

Ιστορίες 
Ένα ταξίδι σε γεμίζει με ιστορίες και οι ιστορίες είναι σέξι. Φυσικά η έκταση της σεξουαλικότητας εξαρτάται από το τι εμπειρίες έζησες αλλά και πώς τις εξιστορείς. Η απλή κατοχή τους είναι ωστόσο μια καλή αρχή. Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν πρακτικά τίποτα να πουν, πόσο μάλλον ενδιαφέρουσες ιστορίες. Όλες οι ταξιδιωτικές ιστορίες, όσο ταπεινές κι αν είναι, αν ειπωθούν με αρκετή φρεσκάδα, χιούμορ και λίγη υπερβολή, θα σε κάνουν πιο σέξι. Φυσικά, όσο πιο άγνωστες, επικίνδυνες και γοητευτικές είναι οι ειδήσεις από τους κόσμους που επισκέφθηκες, τόσο το καλύτερο. Ένα απόγευμα μιας Κυριακής στη Μονμάρτρη είναι μια καλή ιστορία, αλλά η εξιστόρηση της θριαμβευτικής σου ανάβασης στη βόρεια πλευρά του Everest θα σε φτάσει και σε άλλες...κορυφές. 

Καλοσύνη
Ένα ταξίδι σε κάνει καλύτερο άνθρωπο; Λίγο η λιγότερη έγνοια, λίγο η περισσότερη ανεκτικότητα, ίσως να σε ολοκληρώνουν ως άνθρωπο. Εάν βέβαια μόνο οι αερομεταφορές θα μπορούσαν να σε κάνουν καλύτερο χαρακτήρα, τότε ο Ντόναλντ Τραμπ θα ήταν ο Δαλάι Λάμα. Παρόλα αυτά, δεν θα αρνηθούμε ότι υπάρχει μια τέτοια πιθανότητα και αν όντως συμβαίνει, τότε σίγουρα και αυτό θα ήταν σέξι.

Σημάδια
Υπάρχουν εκείνες που βρίσκουν συναρπαστικά όλα τα τραύματα, τους ουλώδεις ιστούς, ακόμη και τα μπαλώματα στα μάτια, ειδικά αν αυτές οι βλάβες έχουν θεραπευτεί ωραία. Συνήθως αυτοί οι τραυματισμοί θα έχουν και μια καλή ιστορία να τους ακολουθεί. Και δεν θα σταματήσω να τονίζω το πόσο σέξι μπορεί να γίνει μια καλή ιστορία.

Ζήλια 
Ο φθόνος είναι μερικές φορές – αν και όχι πάντα – ένας ισχυρός παράγοντας επιθυμίας. Είναι αυτό το: «Οι γυναίκες θέλουν να είναι μαζί σου, οι άνδρες θέλουν να είναι σαν κι εσένα». Το τέχνασμα από την άποψη του ταξιδιώτη, είναι να γνωρίζεις το ακροατήριό σου και να αναπαράγεις τις ιστορίες σου αναλόγως. Η τυχαία αναφορά λέξεων όπως «Gstaad» ή «St Barths» σε μια συζήτηση είναι σαν να επιλέγεις να φορέσεις κόκκινα μπέρτα μέσα σε ένα κοπάδι από ταυρίνες. Μην φοβηθείς, πιάστες από τα κέρατα. 

Γλώσσα
Ξέχασε τα στρείδια, τα σκαθάρια ή το κέρατο ρινόκερου. Οι λέξεις σε μια ξένη γλώσσα είναι από τα πιο ισχυρά αφροδισιακά. Κατά τη διάρκεια της ιστορίας σου, πέταξε ένα απολύτως αθώο «savoir faire», ή ένα «ensemble» και θα δεις ότι θα κάνει τα πάντα για να γύρεις προς το πλευρό της και να τη φιλήσεις. 

Ατρόμητος
Υπάρχουν αυτοί που ταξιδεύουν μόνοι τους, χωρίς οικογένεια, χωρίς φίλους, χωρίς καμία προστασία από το οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί σε έναν μακρινό τόπο. Αυτοί ίσως αποτελούν τη πιο δυνατή κατηγορία ελκυστικότητας. Το να είσαι μόνος σου κάπου αλλού σε κάνει αυτομάτως πολύ σέξι.

Ελπίδα
Ένας από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι λατρεύουν να ακούνε ιστορίες ταξιδιών, είναι επειδή αυτές οι ιστορίες τους δίνουν ελπίδα και τους ενθαρρύνουν να ονειρεύονται. Σκέφτονται πως θα μπορούσαν κι εκείνοι να κάνουν το ίδιο, να πάνε σε μακρινά μέρη και να γνωρίσουν νέους τόπους και ανθρώπους. Μέχρι τότε όμως, σίγουρα θα θελήσουν να γνωρίσουν εσένα.