Πόσο πιο ψηλά (ή χαμηλά) είσαι από τον «μέσο» άνδρα;

Πόσο πιο ψηλά (ή χαμηλά) είσαι από τον «μέσο» άνδρα;

Βρήκαμε κάθε σημαντικό μέσο όρο που αφορά έναν άνδρα, από το IQ μέχρι το μέγεθος του...πέους, ώστε ν’ αποκτήσεις μια ιδέα για το που περίπου βρίσκεσαι

1. Μέσος όρος IQ: 100

Πάνω κάτω είμαστε όλοι γύρω από το 100. Τα 2/3 από εμάς πέφτουν στην εμβέλεια 85 έως 115, οπότε αν έχεις κάτι παραπάνω από 115, ανήκεις στο υψηλότερο 1/3 των ανδρών. Αν ωστόσο θέλεις να χτυπήσεις το 1% της αριστοκρατικής νοημοσύνης, θα πρέπει να βρίσκεσαι λίγο παραπάνω από το 135.

2. Μέση ταχύτητα περπατήματος: 5 χλμ / ώρα

Μελέτες σχετικά με το θέμα της μέσης ταχύτητας των πεζών, έχουν φέρει αποτελέσματα που κυμαίνονται από 5χλμ/ώρα έως 5,5 χλμ/ώρα για τους νεότερους ανθρώπους και 4,5 χλμ/ώρα ως 4.75 χλμ/ώρα για τους ηλικιωμένους. Αν ωστόσο θέλεις να είσαι με τους πρωταθλητές racewalkers θα πρέπει να χτυπήσεις την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 6,5 χλμ. / ώρα! 

3. Μέση διάρκεια ζωής: 79 έτη

Δεν ακούγεται τόσο ωραίο, έτσι; Ειδικά όταν οι γυναίκες έχουν με άνεση 83 έτη. Τα καλά νέα είναι ότι το προσδόκιμο ζωής έχει αυξηθεί γενικά τα τελευταία 30 χρόνια, αλλά τα κακά νέα είναι ότι ένα χρόνος παραπάνω δεν αλλάζει και πολλά. Αν θέλεις να είσαι με τους πρωταθλητές, καλύτερα να αρχίσεις να προσέχεις πιο πολύ διατροφές και καταχρήσεις και ίσως το να αγοράσεις ένα χωραφάκι στην Ικαρία, δεν θα ήταν κακή ιδέα. 

4. Μέσο ύψος: 1,75.3 εκ.

Όλα καλά και μάλλον η κοπέλα σας δεν έχει πρόβλημα ακόμα και αν είστε λίγο κοντούλης. Απλά μην πάτε στην Ολλανδία, αφού οι Ολλανδοί άνδρες είναι οι ψηλότεροι στον κόσμο, με μέσο ύψος 1,87 εκατοστά!

5. Μέσος καρδιακός ρυθμός: 60-100 χτύποι ανά λεπτό.

Το μόνο που χρειάζεσαι για να υπολογίσεις πόσο υγιείς είσαι, είναι 30 δευτερόλεπτα και δύο δάχτυλα. Κάντο, αφού μπορεί να σε βοηθήσει να προβλέψεις πιθανά προβλήματα, αν πέφτεις έξω από τα φυσιολογικά όρια χτύπων ανά λεπτό. Να θυμάσαι πως ο μέσος όρος της μέγιστης καρδιακής σου συχνότητας αλλάζει καθώς μεγαλώνεις, σε καμία όμως περίπτωση δεν πρέπει να ξεπερνά τους 200 χτ/λεπ στα 20 χρόνια, 190 χτ/λεπ στα 30 χρόνια, 185 χτ/λεπ  στα 35 χρόνια, 180 χτ/λεπ  στα 40 χρόνια, 175 χτ/λεπ στα 45 έτη και μείον 5 χτ/λεπ  για κάθε πέντε χρόνια που έπονται.  

6. Μέσο μέγεθος πέους: 13.1 εκ

Είσαι άνδρας. Συνεπώς παρόλο που μόλις διάβασες για τους χτύπους της καρδιάς, μέσα σου θεωρείς πως το μήκος του πέους σου είναι πιο σημαντικό. Άντε εντάξει, είμαστε μαζί σου. Μια χαρά είσαι βέβαια και μέχρι τα 11,6 εκ. και μην ανησυχείς ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 45% των ανδρών που δεν είναι ικανοποιημένοι με τις μετρήσεις τους, αφού να ξέρεις ότι το 85 % τοις εκατό των γυναικών δηλώνουν ικανοποιημένες με το μέγεθος του πέους του συντρόφου τους.