Κανόνες για σύγχρονους άνδρες: Πώς να είσαι μπαμπάς

Κανόνες για σύγχρονους άνδρες: Πώς να είσαι μπαμπάς

MAN OF STATUS TEAM
ΓΡΑΦΕΙ Η MAN OF STATUS TEAM

Κάποιες σκληρά κερδισμένες γνώσεις για το πώς είσαι σωστός πατέρας

Έγινες μπαμπάς. Μπράβο σου! Χάρηκες; Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα! 

6 απλές συμβουλές για το πως να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη και να απολαύσεις με ηρεμία (όσο γίνεται) αυτό το δώρο της ζωής που ονομάζεται «παιδί»

1. Να τιμωρείς τακτικά και απροσδόκητα. Τα παιδιά έχουν ανοσία στις κούφιες απειλές.

2. Είναι αποδεκτό να χρησιμοποιείς το παιδί σου ως...αντικοινωνικό δεκανίκι. Απλά πες ότι έχεις ξυπνήσει από τις 5μιση το πρωί ή ότι ο μπέμπης πρέπει να φάει, ή να κοιμηθεί, ή οτιδήποτε τέλος πάντων. Ένα παιδί αποτελεί τον πιο αποδεκτό τρόπο να εξαφανιστείς!

3. Ποτέ άλλοτε δεν θα προσεγγίσεις πιο όμορφες γυναίκες, απ' όταν είσαι με το παιδί σου. Απόλαυσε το μυστικό μπόνους της πατρότητας και μείνε και ατιμώρητος.

Κανόνες για σύγχρονους άνδρες: Πώς να είσαι μπαμπάς

4. Υπάρχουν παιχνίδια που μπορείς να παίζεις χωρίς να αφήσεις ποτέ τον καναπέ σου. Το Ελικοπτεράκι για παράδειγμα είναι ένα από αυτά. Επιπλέον, ένας έμπιστος φίλος – πατέρας υποστηρίζει πως δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να πετάς ένα λαστιχένιο κίτρινο μπαλάκι (που μάλλον ανήκει στο σκύλο) και να φωνάζεις «Φέρτο»

5. Η πατρότητα δεν αποτελεί δικαιολογία για να έχεις σε μικρές μινιατούρες όλους τους Simpsons. Δεν υπάρχει καμία απολύτως δικαιολογία για αυτό.

6. Και για το τέλος μία συμβουλή για το «sharing»: Κανένας άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του δεν θα πρέπει να κάνει το Instagram ένα απόσπασμα της ζωής του με τους απογόνους του. Το παιδί σου δεν είναι για post σε κοινωνικά μέσα.