Από το 2018 ένα Νεοϋορκέζικο γυμναστήριο θα απαγορεύει τα...ρούχα

Από το 2018 ένα Νεοϋορκέζικο γυμναστήριο θα απαγορεύει τα...ρούχα

MAN OF STATUS TEAM
ΓΡΑΦΕΙ Η MAN OF STATUS TEAM

Το Hanson Fitness, ένα γυμναστήριο της Νέας Υόρκης με πελατειακές προσωπικότητες όπως η Rihanna και η Tom Cruise, θα προσφέρει γυμνές προπονήσεις

Κάποιοι από εσάς ίσως ευχηθήκατε για το νέο έτος να χτίσετε τους τέλειους κοιλιακούς ή να χάσετε τα παχάκια στην κοιλιά σας. Καμία από τις δύο όμως δεν ήταν η ευχή του Χάρι Χάνσον. Ο προσωπικός προπονητής προσωπικοτήτων, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους Tom Cruise και Rihanna, θα προσφέρει ειδικές προπονήσεις από τις 5 Ιανουαρίου 2018 στο Hanson Fitness της Νέας Υόρκης.

Ναι καλά ακούσατε: Μπορείτε λοιπόν να απαρνηθείτε τα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και να κάνετε την προπόνηση λίπους που παράγει καρδιακή δύναμη και μυϊκή δύναμη φορώντας μόνο το...κοστούμι της γέννησης σας.

«Η τάξη έχει σχεδιαστεί για να είναι μια συνολική προπόνηση για το σώμα, που θα χρησιμοποιεί το σωματικό βάρος ως αντίσταση στην εκγύμναση των γλουτών, των άκρων, των ποδιών και του κορμού». Το στούντιο σχεδιάζει να προσφέρει τρεις συνεδρίες εβδομαδιαίως, μία για άνδρες και μία για γυναίκες.

Και ενώ έχουμε πολλές ερωτήσεις (και επιφυλάξεις) για να ιδρώνουμε, ενώ είμαστε γυμνοί (εκτός από την κρεβατοκάμαρα φυσικά), υπάρχουν κάποια μοναδικά οφέλη αυτής της ανορθόδοξης μεθόδου. Μελέτες έχουν δείξει ότι ο γυμνός ύπνος μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας να δροσιστεί πιο γρήγορα.

Ίσως αυτά τα μαθήματα να έρθουν σύντομα και στη χώρα μας και το πραγματικό ερώτημα είναι αν θα το δοκιμάζατε (;)