4 πολύ - αναμενόμενες ταινίες του 2018

4 πολύ - αναμενόμενες ταινίες του 2018

MAN OF STATUS TEAM
ΓΡΑΦΕΙ Η MAN OF STATUS TEAM

Από το φανταστικό σύμπαν τής Marvel και το αλάνι τού γαλαξία, μέχρι το νησί με τους σκύλους και τον βασιλιά Freddie Mercury

Black Panther

Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel δεν φωνάζει ακριβώς για νέα μέλη, αλλά αυτή η πρώτη πλήρης προσπάθεια για ένα εντελώς νέο σύνολο λαϊκών αγώνων, αποδεικνύεται ότι είναι από τις πιο έντονα αναμενόμενες ταινίες με σούπερ ήρωες εδώ και χρόνια. Ο Chadwick Boseman ταιριάζει γάντι στο ρόλο του T'Challa (γνωστός και ως Black Panther), ο βασιλιάς της Wakanda (μην κοιτάς σε χάρτη, ο κόσμος είναι πλασματικός) Michael B. Jordan έχει τα πιο καυτά dreadlocks στην πόλη και οι Erik Killmonger, Lupita Nyong'o, Daniel Kaluuya και Letitia Wright έρχονται να απογειώσουν το πάρτι. Δεν μοιάζει με καμία άλλη ταινία της Marvel μέχρι στιγμής, κάτι που είναι σίγουρα καλό.

4 πολύ - αναμενόμενες ταινίες του 2018


Isle of Dogs

Έχοντας ήδη θριαμβεύσει με το The Grand Budapest Hotel, ο Wes Anderson δίνει ακόμα μία δόση απ' τον κόσμο του, με την επόμενη προσπάθειά του (και το δεύτερο animation stop – motion μετά το υπέροχο Fantastic Mr Fox). Οι Bryan Cranston, Jeff Goldblum, Frances McDormand, Scarlett Johansson, Yoko Ono (Όντως!), Edward Norton, Harvey Keitel και Bill Murray είναι μόνο μερικοί από όσους έχουν δανείσει τις φωνητικές τους χορδές στον αγαπημένο σκηνοθέτη. Το Isle of Dogs ακολουθεί τις περιπέτειες και τις προσπάθειες απόδρασης πέντε σκύλων, που βρίσκονται σε καραντίνα σε ένα απομακρυσμένο ιαπωνικό νησί λόγω της «γρίπης του σκύλου». Μην περιμένετε τίποτα λιγότερο από απόλυτη απόλαυση.

4 πολύ - αναμενόμενες ταινίες του 2018


Solo: A Star Wars Story

Δεν υπάρχει μάλλον καμία πιθανότητα ότι αυτό το εγχείρημα θα παρεκκλίνει από την πρόσφατη τροχιά των Star Wars και δεν θα γίνει ακόμη ένα box office busting smash. Πρόκειται όμως για την πρώτη ταινία που επικεντρώνεται στο χαρακτήρα του πιο διάσημου γαλαξιακού αντιήρωα, του γνωστού και μη εξαιρετέου Χαν Σόλο. Οι φανατικοί οπαδοί αναμένουν με ποπ κορν και...φωτόσπαθα στο χέρι!

4 πολύ - αναμενόμενες ταινίες του 2018


Bohemian Rhapsody

Εντάξει, ας είμαστε ειλικρινείς. Η περιέργεια γύρω από αυτή την ταινία που θα καθυστερήσει ακόμα να κυκλοφορήσει (τα Χριστούγεννα του 2018), δεν είναι τόσο πολύ για το πόσο θα απολαύσουμε τον Ράμι Μαλλέκ ως βασιλιά Freddie Mercury, αλλά το πόσο μια τόσο φορτισμένη ταινία μπορεί πραγματικά να είναι και ζωντανή. Εξάλλου, το Bohemian Rhapsody είναι ένα έργο που έχασε τον Sacha Baron Cohen ως πρωταγωνιστή (για λόγους που ο Brian May πρέπει να εξηγήσει πραγματικά), ενώ στη συνέχεια, στα τέλη του 2017, ήρθε η – όχι εντελώς – απροσδόκητη είδηση ότι ο σκηνοθέτης Brian Singer αποχώρησε από το έργο. Ο Dexter Fletcher τελειώνει τώρα την ταινία και η δουλειά του για τον Eddie the Eagle θα βοηθήσει να διευκολυνθούν οι ανησυχίες. Αλλά ας περιμένουμε και να δούμε.

4 πολύ - αναμενόμενες ταινίες του 2018


Cover Photo: O Rami Malek στο ρόλο τού  Freddie Mercury στο Bohemian Rhapsody (GK Films)