Το Τετράγωνο: Ο Χρυσός Φοίνικας των Κανών σε πρεμιέρα Status!

Το Τετράγωνο: Ο Χρυσός Φοίνικας των Κανών σε πρεμιέρα Status!

MAN OF STATUS TEAM
ΓΡΑΦΕΙ Η MAN OF STATUS TEAM

Διεκδικείστε μία από δέκα διπλές προσκλήσεις, για να δείτε πρώτοι το Τετράγωνο του Robert Ostlund την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 8μμ, ακολουθώντας τα βήματα του διαγωνισμού!

Ο Κρίστιαν είναι ο πολύ διανοούμενος, πολύ όμορφος και πολύ... πολιτισμένος επιμελητής ενός σημαντικού μουσείου σύγχρονης τέχνης στη Σουηδία. Το νέο του project λέγεται To Τετράγωνο: «ένα καταφύγιο εμπιστοσύνης και φροντίδας, μέσα στο οποίο όλοι μοιραζόμαστε ίσα δικαιώματα και ίσες υποχρεώσεις». 

Με αυτή την επιγραφή να συνοδεύει το έργο τέχνης που δίνει σφυγμό στην ταινία, αλλά και με το ευφυές και ιδιαίτερο χιούμορ που έχει επιδείξει στη φιλμογραφία του ο Σουηδός Ruben Östlund (Ανωτέρα Βία), το Τετράγωνο απέσπασε το Χρυσό Φοίνικα στο 70ο Φεστιβάλ των Καννών, έχοντας ως μόνο της αρνητικό σχόλιο από κάποιους, ότι είναι… «υπερβολικά αστεία» για το συγκεκριμένο βραβείο

Θέλετε να είστε ανάμεσα στους 20 τυχερούς που θα διαπιστώσουν πρώτοι αν συμφωνούν;

Απλά ακολουθήστε τη σελίδα του MAN of STATUS στο Facebook, και κάντε share, like, και comment στο post του διαγωνισμού, για να διεκδικείσετε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere της ταινίας.

Η προβολή θα λάβει χώρα την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στις 8.30 μμ (προσέλευση 8μμ) στον κινηματογράφο Αθήναιον (Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 124, Αμπελόκηποι), ενώ η ταινία θα βγει στις αίθουσες την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου από τη Feelgood Entertainment.