Το πρώτο ταμείο επενδύσεων σε ουίσκυ είναι γεγονός

Το πρώτο ταμείο επενδύσεων σε ουίσκυ είναι γεγονός

MAN OF STATUS TEAM
ΓΡΑΦΕΙ Η MAN OF STATUS TEAM

Ο σκοπός του είναι να λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί και μια επένδυση σε...χρυσό.

Εάν έχετε κάποια έξτρα μετρητά που σκέφτεστε να επενδύσετε, θα μπορούσατε να τα βάλετε σε κάτι προφανές – όπως το ανερχόμενο Bitcoin, τα ακίνητα ή το χρηματιστήριο εν γένει. Θα μπορούσατε όμως να τα βάλετε όλα σε κάτι που πραγματικά σας ενδιαφέρει: το ουίσκι.

Το Single Malt Fund είναι το πρώτο ταμείο επενδύσεων ουίσκυ που έχει δημιουργηθεί ποτέ και είμαστε συγκλονισμένοι που χρειάστηκε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για να το σκεφτεί κάποιος. Αλλά πάλι, η αξία ενός ουίσκι εξαρτάται από την ηλικία του. 

Το πρώτο ταμείο επενδύσεων σε ουίσκυ είναι γεγονός

Αυτό το Fund λοιπόν ιδρύθηκε από μια ομάδα Σουηδών που είναι λάτρεις της Σκωτίας και των αποσταγμάτων της και ο σκοπός του είναι να λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί και μια επένδυση σε...χρυσό. Αυτό σημαίνει ότι θα βάλετε τα χρήματά σας σε ένα ταμείο με εξαιρετικά σπάνια ουίσκι περιορισμένης έκδοσης και ενώ κάτι τέτοιο ίσως αρχικά φαίνεται λίγο επικίνδυνο, οι πιθανές αποδόσεις έως και 25% ετησίως είναι αρκετά ενδιαφέρουσες για να τις προσπεράσετε εύκολα.  

Το πρώτο ταμείο επενδύσεων σε ουίσκυ είναι γεγονός

Πόσο μάλλον όταν το μόνο κόστος είναι ένα τέλος διαχείρισης της τάξης των 2,5%. Αυτή τη στιγμή ωστόσο το ταμείο είναι πιο εύκολα προσβάσιμο από σουηδούς επενδυτές με αρχικό επενδυτικό κόστος 1.000 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ