Ένα club στη Βρετανία γίνεται το πρώτο που δέχεται Bitcoin

Ένα club στη Βρετανία γίνεται το πρώτο που δέχεται Bitcoin

Μήπως τα κρυπτό – νομίσματα είναι τελικά το μέλλον;

Με το Bitcoin να κερδίζει καθημερινά τόσο σε δημοτικότητα, όσο και σε ανταλλακτική αξία, ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Coventry, γίνεται το πρώτο στο Ηνωμένο Βασίλειο που δέχεται  κρυπτό – νομίσματα ως πληρωμή.

Παρά το γεγονός ότι οι τράπεζες εξακολουθούν να μην αποδέχονται τα κρυπτό – νομίσματα ως νόμιμα, ο ιδιοκτήτης του club Kevin McCloskey εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να εμπλακούν οι επιχειρήσεις του στη μανία των Bitcoin . Τα events του S7ven και Daddy Cools θα επιτρέπουν στους πελάτες να χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό νόμισμα για να αγοράζουν εισιτήρια και ποτά.

Ο McCloskey υποστηρίζει πως το κρυπτό – νόμισμα είναι το μέλλον και ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι εξοικειώνονται με την ιδέα να το χρησιμοποιούν στα κλαμπ.

«Πραγματοποιήσαμε μια συνάντηση με το προσωπικό μας για να τους εξηγήσουμε την ιδέα, να λάβουμε κάποια εποικοδομητική κριτική, ή τουλάχιστον κάποιες χρήσιμες ερωτήσεις από αυτούς. Αποδείχθηκε πως ήταν πολύ πιο μπροστά από εμάς στο παιχνίδι, αφού οι περισσότεροι είχαν ήδη ενεργά πορτοφόλια Bitcoin»

Οι συναλλαγές των πελατών στα S7ven και Daddy Cools, θα πραγματοποιούνται με τη σάρωση ενός κώδικα QR για να πληρώνουν σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας τα ηλεκτρονικά τους πορτοφόλια.

Μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν τα κρυπτό – νομίσματα θα συνεχίσουν να κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος. Βλέποντας ωστόσο τις επιχειρήσεις να εμπλέκονται ενεργά, αυτό και μόνο αποτελεί ένα σημάδι πως οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έχει σοβαρές δυνατότητες


Πηγή: Mixmag