Το Porsche Passport App είναι το Netflix των super cars

Το Porsche Passport App είναι το Netflix των super cars

Μόνο που την Cayman S, λόγου χάρη, δεν την βλέπεις, τη ζεις

Μία δεκαπενταετία πριν, το να δεις μια ταινία στο σπίτι ήταν εντελώς διαφορετικό απ' ότι σήμερα. Κατ' αρχάς έπρεπε να πας ως το βίντεο κλαμπ. Να αρχίσεις να ψάχνεις τι θα ήθελες να δεις και σε περίπτωση που θα έβλεπες την ταινία με παρέα, έπαιρνες και δύο τρεις διαφορετικές για να είσαι σίγουρος ότι θα βρείτε κάτι που να αρέσει σε όλους. Το δυσκολότερο βέβαια στάδιο ήταν αυτό της επιστροφής της κασέτας ή του dvd. Τα λεφτά που έχεις δώσει λόγω αργοπορημένης επιστροφής, θα σου έφταναν σίγουρα για να αγοράσεις τις ταινίες καινούριες, μαζί με τις αφίσες τους. 

Αν τότε ερχόταν κάποιος και σου έλεγε ότι θα μπορούμε να παραγγέλνεις την ταινία ή τη σειρά που θέλεις να παρακολουθήσεις κατευθείαν από το σπίτι , πατώντας μόνο λίγα πλήκτρα του τηλεκοντρόλ μας, θα έμενες να τον κοιταζεις με στόμα ανοιχτό. Σκέψου τώρα, να σου έλεγε ότι, εκτός από την ταινία σου, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα μπορούσες να παραγγείλεις και μία Porsche!

Αυτό ακριβώς ήρθε να μας πει η εταιρεία θρύλος των supercars, η οποία πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε τη δυνατότητα ενοικίασης μερικών εκ των δημοφιλέστερων μοντέλων της, μέσω εφαρμογής κινητού.

Το Porsche Passport App είναι το Netflix των super cars

Κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου ή στην καρέκλα του γραφείου σου, κατεβάζεις την εφαρμογή Porsche Passport Car Rental App, και μερικά βήματα αργότερα είσαι ο περήφανος (προσωρινός) κάτοχος ενός εκ των οκτώ διαθέσιμων μοντέλων της, τα οποία η εταιρεία νοικιάζει στην εξαιρετικά λογική τιμή (δεδομένου του αντίστοιχο κόστους αγοράς) των $2.000. 

Η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστείς λίγο χρόνο, καθώς η επιλογή ανάμεσα στην 718 Boxter, στην Cayman S, στην Macan S, στην Cayenne, και σε άλλα τέσσερα μοντέλα, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.  Πολλώ δε μάλλον αν καταβάλεις $1.000 επιπλέον, απογειώνοντας τις επιλογές σου σε 22 μοντέλα, μεταξύ των οποίων μερικά best sellers της εταιρείας όπως η 911 Carrera S, η Macan GTS και η Panamera 4s. 

Το Porsche Passport App είναι το Netflix των super cars

Το καλύτερο βέβαια με τις ενοικιάσεις, είναι πως άμα το βαρεθείς, μερικά taps χρειάζονται ακόμη και αλλάζεις όσα μοντέλα θέλεις, όποια στιγμή το θέλεις! Επιπλέον, η εταιρεία δεν εφαρμόζει κανέναν περιορισμό στα χιλιόμετρα που θα γράψεις, ενώ θα μπορείς να καταγράφεις και να αποθηκεύεις όλα σου τα στατιστικά οδήγησης. 

Τα κακά νέα είναι ότι προς το παρόν η συγκεκριμένη υπηρεσία απευθύνεται σε όσους ζουν στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών, η αναμονή πάντως δεν έβλαψε κανέναν


ΔΕΣ ΤΩΡΑ

Η νέα Cayenne Turbo εν κινήσει

ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ

Η «γερμανική» επιστροφή της Aston Martin

Η «γερμανική» επιστροφή της Aston Martin